Lifestyle|21.12.2024 14:23
Ελένη Βιτάλη για Μαρινέλλα: «Προσεύχομαι, όπως όλοι μας»
NewsroomΗ Ελένη Βιτάλη μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την υγεία της Μαρινέλλας, αλλά και τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Υπάρχω», αφιερωμένη στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.
Αναφερόμενη στη Μαρινέλλα, η τραγουδίστρια τόνισε: «Είναι καλά, τηρουμένων των αναλογιών. Όλοι προσευχόμαστε για εκείνη. Έχω επικοινωνήσει με την κόρη της και είμαι αισιόδοξη για την πορεία της».
Για τον Χρήστο Μάστορα, σχολίασε: «Δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμη. Αυτό που ξέρω είναι ότι το παιδί αυτό έχει εξαιρετικό ταλέντο και κάνει θαύματα».
Η ίδια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την τέχνη. «Πάντα όλο και κάτι ετοιμάζουμε. Δεν περιμένω να φτιάξουμε ένα τραγούδι για να το βγάλουμε, μας αρέσει η ίδια η διαδικασία».
Διαβάστε ακόμη
- Επιστήμονες προκάλεσαν «ελεγχόμενους» σεισμούς κάτω από τις Ελβετικές Άλπεις - Η σημασία τους
- Τα «ψιλά γράμματα» του χωροταξικού για τον τουρισμό: Τα ανοιχτά μέτωπα, οι εξαιρέσεις και οι απαγορεύσεις
- Ο πασίγνωστος δημοσκόπος πίσω από το σχέδιο της πρόωρης κάλπης και ο εμφύλιος στην Κεντροαριστερά
- Ποιος είναι ο Γκέρχαρντ Σρέντερ που «έδειξε» ο Πούτιν για μεσολαβητή σε ειρηνευτικές συνομιλίες