Lifestyle|23.04.2019 19:12

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους

Newsroom

Η παρουσιάστρια του Open TV Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μόλις ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι είχε δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια αποτελούμενη από δύο παιδιά, τα οποία είναι και θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Την ανακοίνωση του χωρισμού τους επέλεξαν να δημοσιεύσουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (23/4).

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή.»

Δείτε την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη:

T

16 Αυγούστου 2009 - Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Στις 16 Αυγούστου του 2009 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέβηκαν τα σκαλιά του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Πευκοχωρίου, στην περιοχή Κασσάνδρα. Τρεις ημέρες μετά τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Φίλιππου Ραφαήλ έκαναν τον θρησκευτικό γάμο τους. Το γλέντι ξεκίνησε από το προ-προηγούμενο βράδυ με μια συναυλία που έδωσαν οι Onirama στον Γλαρόκαβο όπου ήταν παρούσα, φυσικά, η Σίσσυ και αρκετοί φίλοι τους.

T

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πευκοχώρι, με κουμπάρους τον Νίκο Χαλκιά, από την πλευρά του γαμπρού, και την παιδική φίλη της νύφης, Μερόπη Αγγελάκη. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι στενοί φίλοι της Σίσσυς: Παύλος Σταματόπουλος και Κατερίνα Παπουτσάκη, καθώς και οι: Θέμης Γεωργαντάς, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με το σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη και ο Αντώνης Κανάκης. Η Σίσσυ Χρηστίδου γέννησε τον δεύτερο γιο της το 2013. 

T
διαζύγιοΘοδωρής ΜαραντίνηςΣίσσυ Χρηστίδου