Lifestyle|24.04.2019 00:21

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Ο μεγάλος έρωτας που είχε άδοξο φινάλε (vids)

Άγγελος Γεραιουδάκης

Η παρουσιάστρια του Open TV Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι είχε δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια αποτελούμενη από δύο παιδιά, τα οποία είναι και θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

«Και ποιο όνειρο να φτάσει... εκεί που φτάσαμε εμείς! Και πόσο αξίζει κάτι εάν δεν το μοιραστείς!», έλεγε το προσκλητήριο του γάμου τους. Ήταν ένα ζευγάρι που ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα. Ο έρωτας της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη δεν ήταν με την πρώτη ματιά καθώς κάποτε ήταν απλά δύο καλοί φίλοι. «Ο Θοδωρής με κέρδισε πρώτα ως φίλος και μετά ως άνδρας. Η σχέση μας χτίστηκε σταδιακά και ήρεμα κάτω από μια δυνατή φιλία, που μέσα από τα χρόνια δυνάμωσε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να γίνει έρωτας μέσα σε μια στιγμή. Τώρα που το βλέπω από απόσταση, αισθάνομαι πολύ τυχερή που ερωτεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Life and Style». 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2004 σε μία συναυλία στη Χαλκιδική. Το ίδιο βράδυ με μεγάλη παρέα κατέληξαν στην παραλία. Έτσι ανάμεσα σε φίλους, το αγαπημένο ζευγάρι δεν βρήκε την ευκαιρία να γνωριστεί καλύτερα με αποτέλεσμα να χωριστούν με μόνη ανάμνηση, ο ένας το βλέμμα του άλλου. Η όμορφη παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama βρίσκονται «καρμικά», όπως έχει δηλώσει και η ίδια και δεν ξαναχώρισαν ποτέ. Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στο People: «Με την Σίσσυ γνωριζόμαστε πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή που και οι δυο είχαμε την δυνατότητα να πάμε την σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά το φλέρτ μεταξύ μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί».

T
T

Στην αρχή το πρώην ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει τη σχέση τους μυστική. Μέχρι που φωτογραφίες τους είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο καιρός πέρασε και το ζευγάρι κυκλοφορούσε πια ελεύθερο μέχρι που η είδηση πως η Σίσσυ Χρηστίδου είναι έγκυος έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Και το όνομα αυτού, Φίλιππος Ραφαήλ. Ένα χρόνο μετά την γέννηση του γιου τους, 16 Αυγούστου 2009, γίνεται και ο γάμος τους στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πευκοχώρι, με κουμπάρους τον Νίκο Χαλκιά από την πλευρά του γαμπρού και την παιδική φίλη της νύφης Μερόπη Αγγελάκη.

Το νυφικό λιτό και ρομαντικό, το οποίο αναδείκνυε το μαύρισμα της παρουσιάστριας. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι στενοί φίλοι της Σίσσυς: Παύλος Σταματόπουλος και Κατερίνα Παπουτσάκη, καθώς και οι: Θέμης Γεωργαντάς, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με το σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη και ο Αντώνης Κανάκης. «Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις, οι περιπέτειες, κάνει πράγματα συνέχεια για να κερδίζει το ενδιαφέρον μου και να κρατάει την ζωή μας έντονη», τονίζει η Σίσσυ.

Το 2013, η παρουσιάστρια γέννησε τον δεύτερο γιο της, τον Άγγελο Μιχαήλ. «Την πρώτη μεγάλη κρίση τη βίωσα όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Ιδίως με τον ερχομό του δεύτερου γιου μου, όπου ήμουν πιο συνειδητοποιημένος, σκεφτόμουν πως πρέπει να αλλάξω όλα όσα μου ήταν πλέον ενοχλητικά. Έφυγα από το εγώ και πήγα στο εμείς. Η όποια τρελή σκέψη εξαφανίστηκε γιατί υπήρχαν τα παιδιά. Ωστόσο, έπρεπε να ισορροπήσω ανάμεσα στη χαρά του ερχομού των παιδιών και την ερώτηση "Τι έγινε, δεν έχω πλέον ζωή;"». Είναι επειδή είναι άγνωστος αυτός ο νέος ρόλος στον οποίο καλείσαι να ανταποκριθείς», είχε πει αποκαλύψει, πρόσφατα, ο Θοδωρής Μαραντίνης στο People.

T

«Οι αλλαγές που συμβαίνουν με τον ερχομό του παιδιού είναι τεράστιες. Μας πήρε έναν χρόνο να το καταλάβουμε. Μετά από έναν χρόνο συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε απομακρυνθεί μεταξύ μας. Και μάλιστα αυτό έγινε όταν οργανώναμε τον γάμο μας τον θρησκευτικό. Ψάχναμε μια φωτογραφία κοινή και δεν είχαμε. Ήμουν ή μόνο εγώ με το παιδί ή μόνο ο Θοδωρής με το παιδί ή το παιδί. Με σόκαρε αυτό. Ο Θοδωρής το έλεγε από την πρώτη μέρα, το καταλάβαινε. Είχαμε παντρευτεί πολιτικά και μετά ήταν πιο πολύ πάρτι, αλλά στην ουσία είχε επίγνωση της κατάστασης πολύ νωρίτερα από μένα. Κάναμε κάποια ταξίδια, αλλά εγώ δεν είχα καθόλου διάθεση. Το έκανα για τον άντρα μου», είχε εξομολογηθεί η Σίσσυ όταν ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό Mou». 

T

«Δεν τον ζηλεύω, όσο θα έπρεπε. Εκείνος είναι πιο ζηλιάρης. Η αλήθεια είναι πως η σχέση μας έχει στοιχεία πολύ έντονα μίας σχέσης που είναι στην αρχή της. Είναι πολλά χρόνια αυτά τα στοιχεία, που δεν φεύγουν και είναι εκεί γύρω. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Έτσι, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Υπήρχαν αρκετές φορές που φτάσαμε στα όρια μας. Και εγώ και εκείνος από τη δική του πλευρά», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Celebrity Travel».

«Με τη Σίσσυ μαλώνουμε για πολλά και διαφορετικά πράγματα. Μπορούμε να μαλώσουμε για ποιος θα πάει να πάρει τα παιδιά από το σχολικό ή να είμαστε αρκετά κουρασμένοι και να τσακωθούμε για μια βλακεία. Συνήθως υποχωρώ εγώ πρώτος για να ηρεμήσει λίγο το κλίμα και μετά να αρχίσει πάλι ο καβγάς. [...] Όταν είμαστε καλά με τη Σίσσυ είναι κινηματογράφος του Hollywood, αλλά όταν πέφτει μπινελίκι μας ακούει η γειτονιά», ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από ένα χρόνο στην εκπομπή «Dot.». 

Το love story της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη δεν είχε ποτέ τίποτα το συνηθισμένο ή το κανονικό. Είχε, όμως, πάντα πάθος και δραματική ένταση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κι ο Θοδωρής Μαραντίνης δημιουργούν το δικό τους κανάλι στο Youtube

Πριν από περίπου ένα χρόνο, το πρώην ζευγάρι δημιούργησε το δικό του κανάλι στο YouTube με τίτλο «Visit My Greece», με σκοπό να γνωρίσουμε την Ελλάδα μέσα από τα μάτια τους και τις... περιπέτειές τους. Πρώτοι σταθμοί ήταν η Θεσσαλονίκη, αλλά κι η Αθήνα.

«Το κανάλι μας με τη Σίσσυ στο youtube δεν είναι reality. Τα social media, αλλά και το Youtube, όταν είναι κάτι που επιλέγεις εσύ να δείξεις, το ελέγχεις, το φτιάχνεις ή το "κατασκευάζεις" για να βγει προς τα έξω, δεν είναι ακριβώς ένα reality. Είναι μία επιλεκτική πραγματικότητα που προσφέρεις οικειοθελώς στο κοινό σου. Επίσης, είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι. Για παράδειγμα, να δεις πως πήγαμε για φαγητό σε ένα εστιατόριο και το βίντεο κρατάει πέντε λεπτά σε ένα 24ωρο, τότε καταλαβαίνεις ότι είναι ένα τίποτα. Αλλά όντως η αίσθηση της κλειδαρότρυπας υπάρχει και στα social media», είχε πει ο τραγουδιστής για το κοινό κανάλι τους στο Youtube.  

Το τελευταίο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι τους ήταν πριν τρεις μήνες. Το πρώην ζευγάρι είχε ταξιδέψει στον Παρνασσό την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση πριν την είδηση του χωρισμού

Εδώ και αρκετό καιρό, οι δυο τους έκαναν χωριστά διακοπές, ενώ στα stories που ανέβαζαν στα social media και οι δυο δεν ήταν πουθενά μαζί. Μάλιστα, η Σίσσυ συχνά ανέβαζε διάφορα quotes με νόημα: «Να χαίρεστε την κάθε στιγμή. Αυτό είναι αρκετό. Οι στιγμές είναι το μόνο που χρειαζόμαστε, τίποτα περισσότερο».

T
T

Παράλληλα, το πρώην ζευγάρι, φέτος, έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία τους οικογενειακή βόλτα πριν την είδηση του χωρισμού τους ήταν τον περασμένο Ιανουάριο. Μαζί με τα παιδιά τους, οι τέσσερις τους βρέθηκαν στο Μαρούσι και σε απογευματινή έξοδο με το φωτογραφικό φακό να τους ακολουθεί.

Φωτογραφία: Papadakis Press
Open TVΣίσσυ ΧρηστίδουΘοδωρής Μαραντίνηςδιαζύγιο