Adrien Brody: Ξέσπασε σε κλάματα για τους νεκρούς στις πυρκαγιές στο Λος Άντζελες - Τα σπαρακτικά λόγια
NewsroomO Έιντριεν Μπρόντι (Adrien Brody) δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας για τις φωτιές στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια της βράβευσής του στα 90α Βραβεία της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, για την ερμηνεία του στην ταινία «The Brutalist».
«Είστε στις προσευχές μου»
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε μόλις παραλάβει το βραβείο του, όταν στην ευχαριστήρια ομιλία του εξήγησε ότι δεν είναι δυνατόν να μην αναφερθεί στις πυρκαγιές που μαίνονται. O Έιντριεν Μπρόντι επαίνεσε το θάρρος όσων κινητοποιήθηκαν άμεσα, ενώ εξομολογήθηκε πως είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτεί κάποιος μία τέτοια καταστροφή. Κλείνοντας τον λόγο του μάλιστα, είπε πως προσεύχεται για όλους εκείνους που επλήγησαν.
Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός είπε στην ευχαριστήρια ομιλία του: «Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ σε αυτό που μας βαραίνει όλους απόψε. Ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα. Είναι πάντα δύσκολο να αποδεχτείς κάτι τέτοιο, όταν υπάρχει τόση δυστυχία στον κόσμο. Η καρδιά μου είναι με όλες τις οικογένειες, τα ζώα και τους συναδέλφους μας. Οι περισσότερες κατοικίες στη δυτική πλευρά, από το Palisades και πέρα, έχουν χαθεί. Αυτή είναι η κοινότητά μας. Θέλω απλώς να ευχαριστήσω και να επαινέσω το θάρρος όσων κινητοποιήθηκαν αμέσως, τις θυσίες τους και το σημαντικό έργο τους, που αξίζει την αναγνώρισή μας απόψε. Οι σκέψεις μου είναι με όλους όσοι έχουν επηρεαστεί από αυτό το φρικτό γεγονός. Είστε στις προσευχές μου. Ξέρω ότι όλοι προσευχόμαστε για την ασφάλειά τους».
Οι πυρκαγιές μαίνονται σε διάφορες περιοχές του Λος Άντζελες κι έχει καταστρέψει περισσότερα από 16.000 στρέμματα από τη στιγμή που ξέσπασε. Πάνω από 100.000 κάτοικοι έχουν λάβει εντολή να εκκενώσουν τα σπίτια τους, ανάμεσά τους και όσοι κατοικούν στο πολυτελές Παλισέιντς, γειτονιά γνωστή για τις κατοικίες πολλών διασημοτήτων.
Η καταστροφή έχει οδηγήσει πολλούς, μεταξύ των οποίων και γνωστές προσωπικότητες του Χόλιγουντ, να χάσουν τις κατοικίες τους. Πολλοί από αυτούς μοιράστηκαν μάλιστα, την απώλειά τους μέσω των social media, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς τους φίλους για το μέγεθος της καταστροφής. Ο Μπίλι Κρίσταλ, η Πάρις Χίλτον, ο Γιουτζίν Λεβί είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν χάσει τα σπίτια τους.
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου