Lifestyle|25.04.2019 10:36

Βίκυ Κάβουρα για Ηλιάδη – Γκέντσογλου: «Για να το κάνει θέμα, πονάει πολύ μέσα της» (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Μ. Τετάρτης, η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε στην εκπομπή της, την Βίκυ Κάβουρα, η οποία μίλησε για όλα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και περιέγραψε ποιο γεγονός, στην εφηβεία της, την οδήγησε σε ψυχολόγο. Παράλληλα, εξήγησε πώς τη βοήθησε μία πρώην σχέση της να εκτιμήσει περισσότερο τους γονείς της, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πριν από τρία χρόνια είχε πέσει σε βαθιά θλίψη, λόγω πολύ σοβαρών οικονομικών προβλημάτων.

Τέλος, απάντησε για τον χαμό που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες βδομάδες με τις δηλώσεις της Αγγελική Ηλιάδη και τόνισε για ακόμα μία φορά πως δεν είναι ζευγάρι με τον Σάββα Γκέντσογλου.

«Τον Σάββα Γκέντσογλου τον γνωρίζω από τότε που ήταν 17 χρονών. Δουλεύει στο εξωτερικό και δεν έχουμε επαφές. Οπότε, κι επειδή είχα δει και την εκπομπή σου τότε που είχες καλεσμένη την κυρία που έχει κάνει αυτό το θέμα, δεν ξέρω για τι και πως εξυπηρετεί όλο αυτό. Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε είναι ο αδερφός μου, που άλλαξε ξαφνικά κάπως. Ήμουν με τον αδερφό μου και κάναμε βόλτα στο Καβούρι και άλλαξαν τη φωτογραφία», ανέφερε αρχικά στην παρουσιάστρια του Alpha. 

«Ένας άνθρωπος που βγαίνει και ονοματίζει μια γυναίκα σε ένα περιοδικό, θέλοντας να της προκαλέσει κακό, γιατί εμένα μου έκανε κακό αυτό, το να φέρομαι ως ένα τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Κάνει πολύ κακό στην εικόνα μου και στην ψυχή μου γιατί η ηθική η δική μου είναι συγκεκριμένη και απαράβατη. Για να το κάνει όλο αυτό σημαίνει ότι πονάει πολύ μέσα της για κάποιο λόγο. Δεν την πήρα τηλέφωνο, ξέρει η ίδια γιατί το έκανε. Δεν υπάρχω πουθενά εγώ σε όλο αυτό», συμπλήρωσε. 

Αγγελική Ηλιάδη: Δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε τον χωρισμό της πριν από μερικές εβδομάδες, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha

«Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν. Ο Σάββας λατρεύει τον Βασίλη και τον Μπάμπη, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή στα παιδιά. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά. Δεν μοιράστηκα μαζί του την περιπέτεια της υγείας μου. Δεν τον είχα ενημερώσει, το έμαθε μετά. Και στους γονείς μου το είπε τελευταία στιγμή», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή της η γνωστή τραγουδίστρια.

 
Αγγελική ΗλιάδηΣάββας ΓκέντσογλουΒίκυ Κάβουρα