Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη απάντηση μετά τις αντιδράσεις για το ταξίδι στο Ντουμπάι - «Δε θα κάτσω να απολογηθώ»
NewsroomΓια ακόμη μια φορά, η Ιωάννα Τούνη έγινε στόχος πληθώρας αρνητικών σχολίων, εξαιτίας των βίντεο που μοιράστηκε στα social media από τις διακοπές της στο Ντουμπάι, την ίδια ώρα που πραγματοποιούνταν η μεγαλειώδης συγκέντρωση για τα Τέμπη σε όλες τις πόλεις της χώρας.
«Όλα καλά»
Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN και ο δημοσιογράφος, Σαράντης Μαριεττής συνάντησαν την γνωστή Influencer στο αεροδρόμιο της Αθήνας, η οποία απάντησε στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι χλιδάτες διακοπές της.
«Όλα καλά, δεν περιμένω τίποτα στη ζωή μου. Πραγματικά όλα καλά. Πέρασα πολύ ωραία, γυρίζω στην καθημερινότητα. Παιδιά ήμουν διακοπές, σε ένα ταξίδι που είχε προγραμματιστεί πριν έναν μήνα. Δεν θα κάτσω να απολογηθώ σε κανέναν για τίποτα. Να είστε καλά» αρκέστηκε να απαντήσει η Ιωάννα Τούνη.
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής