Lifestyle|17.01.2020 16:20

Ana De Armas: Εντυπωσιάζει το νέο κορίτσι του Bond από την Κούβα (pics)

Newsroom

Το καστ του νέου Τζέιμς Μποντ 25 ανακοινώθηκε και ενώ ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ένα πρόσωπο που παραμένει στην ταινία, κάποιες καινούργιες προσθήκες έκαναν εντύπωση. Εκτός από τον Ραμί Μάλεκ στον ρόλο του «κακού», παρουσιάστηκαν και τέσσερις γυναίκες ηθοποιοί που θα ερμηνεύσουν τα γνωστά «Κορίτσια του Μποντ». Ανάμεσά τους ένα φρέσκο πρόσωπο που έχει τραβήξει την προσοχή των χρηστών στα social media.

Η Αν ντε Άρμας (Ana De Armas) μεγάλωσε στην εξωτική Κούβα έχει ισπανική καταγωγή από την μητέρα της και ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική στην Ισπανία, ενώ ήταν 18 ετών. Ο ρόλος του Bond Girl, αν και ακόμα δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή, θα είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα της μέχρι σήμερα. 

Η 30χρονη Κουβανή ηθοποιός είναι γνωστή για το ρόλο της στο «Blade Runner 2049», όπου έπαιξε την Τζόι, στο πλευρό του Ράιαν Γκόσλινγκ.

Πέρα από το «Blade Runner» η ντε Αρμάς είχε παίξει στο «Hands of Stone» το 2016 με τον Ρόμπερντ ντε Νίρο, στο «War Dogs» και στο «Knock Knock» του 2015 με τον Κιάνου Ριβς και την Λορέντζα Ιτζο. Συνεργάστηκε ακόμη με την Έλεν Χαντ και τον Τζον Λεγκουιτζάμο στο «The Night Clerk».

T
T

Η ντε Αρμάς για το 2020, πέρα από το Bond Girl στον Τζέιμς Μποντ 25, ετοιμάζει μία ακόμη ταινία με την Πενέλοπε Κρουζ. Πρόκειται για το θρίλερ «Wasp» που θα βγει κι αυτό στις αίθουσες την επόμενη χρονιά.

T
T
T
T
T
Άνα ντε ΆρμαςΤζέιμς Μποντταινία