Αμαλία Κωστοπούλου: Aνακοίνωσε τον αρραβώνα της - Το εντυπωσιακό μονόπετρο και οι ευχές της Μπαλατσινού
NewsroomΣε μια τρυφερή και χαρούμενη ανάρτηση, η Αμαλία Κωστοπούλου, κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση του αρραβώνα της με τον αγαπημένο της, Τζέικ Μέντγουελ.
Η νεαρή κοπέλα, ποζάροντας χαμογελαστή με το μονόπετρο στο χέρι και δίπλα στον εκλεκτό της καρδιάς της, έγραψε στη λεζάντα: «Περισσότερα απ’ όσα προσευχόμουν».
Τα σχόλια και οι ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους κατέκλυσαν αμέσως την ανάρτηση. Ανάμεσά τους ξεχώρισε η συγκινητική δημοσίευση της μητέρας της, Τζένης Μπαλατσινού, η οποία μοιράστηκε μια φωτογραφία του ζευγαριού, γράφοντας: «Σας αγαπώ και τους δύο».
Η Αμαλία γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων στο Παρίσι, την πόλη του φωτός και του ρομαντισμού, μαζί με τον Τζέικ. Σε αναρτήσεις που έκανε στα social media, έδειξε στιγμές από το δείπνο τους, αλλά και το outfit που επέλεξε για την περίσταση, ευχόμενη στους ακόλουθούς της «Ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».
Η Αμαλία ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική, όπου εργάζεται και μοιράζεται τη ζωή της με τον Τζέικ. Το ζευγάρι συνηθίζει να ταξιδεύει συχνά, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί, όπως φαίνεται από τις κοινές τους αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
- Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
- Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
- Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική