Sheryl Crow: Πούλησε το Tesla αυτοκίνητο της λόγω...Έλον Μασκ
NewsroomΗ Σέριλ Κρόου (Sheryl Crow) αποτελεί πλέον μία ακόμη γνωστή προσωπικότητα που εγκαταλείπει την Tesla, αντιδρώντας στις ενέργειες του Έλον Μασκ, διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, λόγω της σχέσης του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Η στιγμή που το αποσύρει
Σε βίντεο που ανάρτησε την Παρασκευή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κατέγραψε τη στιγμή που το Tesla της ρυμουλκείται, σηματοδοτώντας έτσι το τέλος της σχέσης της με την εταιρεία. Στη λεζάντα της ανάρτησης, αποκάλυψε ότι πούλησε το όχημα και δώρισε τα έσοδα στο Εθνικό Δημόσιο Ραδιόφωνο (NPR), το οποίο, όπως ανέφερε, «απειλείται από τον πρόεδρο Μασκ».
«Οι γονείς μου πάντα έλεγαν... είσαι αυτός που κάνεις παρέα. Έρχεται μια στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις με ποιον είσαι διατεθειμένος να ευθυγραμμιστείς. Γεια χαρά Tesla!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κρόου, εκφράζοντας έτσι την έντονη δυσαρέσκειά της.
Η τραγουδίστρια εξέφρασε την ελπίδα ότι, μέσω της δωρεάς της, «η αλήθεια θα συνεχίσει να βρίσκει τον τρόπο της σε όσους θέλουν να τη μάθουν». Η ανάρτησή της απέσπασε θετικά σχόλια από αρκετούς συναδέλφους της, όπως η Μάργκο Πράις, που έγραψε «Love to see it», αλλά και η Κέισι Μάσκγρεϊβς, η οποία σχολίασε «Sheryl Queen» και «Sheryl CrowN».
Η απόφασή της έρχεται σε μια περίοδο που ο Έλον Μασκ έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής λόγω της στάσης του απέναντι σε κρατικά μέσα ενημέρωσης. Ο επικεφαλής της Tesla, ο οποίος ηγείται επίσης του υπουργείου Κυβερνητικής Αποδοτικότητας, είχε γράψει πρόσφατα στο Twitter: «Να αποσυρθεί η χρηματοδότηση του NPR. Πρέπει να επιβιώσει από μόνο του».
- Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
- Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
- Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
- Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου