Slimane: «Δεν περίμενα αυτή την επιτυχία, είναι η πιο ωραία έκπληξη»
NewsroomΟ Σλίμαν (Slimane), ο εκπρόσωπος της Γαλλίας στην Eurovision του 2024, ποαρότι δε βρέθηκε στην πρώτη θέση του διαγωνισμού, μάγεψε ολόκληρη την Ευρώπη με την ανατριχιαστικά υπέροχη φωνή του με το «Mon Amour».
Η έκπληξη του τραγουδιστή
Το κοινό της Αθήνας, δε θα μπορούσε να μην δείξει και έμπρακτα τον θαυμασμό του στον Σλίμαν- ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη Eurovision- ο οποίος απέδειξε την κλάση του το βράδυ της Παρασκευής (14/02) και του Σαββάτου (15/02) όταν εμφανίστηκε στο θέατρο «Παλλάς» και αποθεώθηκε από τον κόσμο που τον παρακολούθησε.
Ο Γάλλος τραγουδιστής, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» του MEGA και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό κοινό. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα, πάρα πολύ χαρούμενος που θα δώσω αυτήν τη συναυλία και που θα συναντήσω επιτέλους το ελληνικό κοινό. Είναι μεγάλη μου χαρά. Ξέρω ότι το "Mon Amour" έχει κάνει τέτοια επιτυχία και αυτό με συγκινεί».
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν το περίμενα σε τέτοιον βαθμό γιατί το ‘Mon Amour’ είναι σλόου, είναι μια μπαλάντα, δεν ήξερα αν θα άρεσε τόσο στο εξωτερικό και είναι η πιο ωραία έκπληξη, το ωραιότερο δώρο και με κάνει πολύ χαρούμενο», λέει ο ίδιος για το τραγούδι με το οποίο εμφανίστηκε στην σκηνή της Eurovision.
Ο τραγουδιστής που αγαπά την Ελλάδα και περνά μέρος των διακοπών του στα ελληνικά νησιά, λέει: «Η Μύκονος είναι υπέροχη, πηγαίνω κάθε καλοκαίρι εδώ και τρία χρόνια και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το νησί».
- Νεκρή από σφαίρα βρέθηκε η 43χρονη Ελευθερία Γιακουμάκη που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο Κρήτης
- Άρση ασυλίας και για τους 13 βουλευτές της ΝΔ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Ποιοι απείχαν από τη ψηφοφορία
- Νομπελίστας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Μετά το 2060 δεν θα έχει επιβιώσει τίποτα
- Εσθονός πολιτικός έγινε viral γιατί το μαλλί του μοιάζει με...Playmobil