Lifestyle|09.11.2018 09:40

Τα ζώδια της Παρασκευής (9/11)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δηµιουργήσει έντονα την επιθυµία να βγεις έξω, να πάρεις τηλέφωνο κάποιο πρόσωπο που δεν βλέπεις συχνά και να συναναστραφείς κόσµο. Αυτό θα γίνει ακόµα πιο εύκολο µε τη σύνοδο που σχηµατίζει η Σελήνη µε τον Ερµή, όµως αυτή η σύνοδος µπορεί να δηµιουργήσει και µπελάδες.

Ταύρος

Σήµερα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι διάφορα αλλά να είναι δύσκολο να τα εξωτερικεύσεις, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη θα σου φέρει εσωστρέφεια. Η σύνοδός της µε τον Ερµή ίσως να βοηθήσει την κατάσταση, καθώς θα σε διευκολύνει να συζητήσεις τα συναισθήµατά σου, τις ανησυχίες σου και τις σκέψεις σου µε ανθρώπους που εµπιστεύεσαι.

Δίδυµοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και τονίζει πως η άποψη των άλλων έχει ιδιαίτερη σηµασία για εσένα, ιδιαίτερα αν αυτοί οι «άλλοι» είναι αγαπηµένοι σου άνθρωποι. Η σύνοδος που σχηµατίζει µε τον Ερµή υποδηλώνει πως η ήµερα θα έχει έντονη κινητικότητα, συζητήσεις και συναντήσεις που θα σε κρατήσουν απασχοληµένο/η.

Καρκίνος

Σήµερα είναι πιθανόν να θυµηθείς πως έχεις αφήσει κάποιες ηµιτελείς υποχρεώσεις. Η Σελήνη στον Τοξότη δηµιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διευθετήσεις υποχρεώσεις της καθηµερινότητας. Η σύνοδος που σχηµατίζει µε τον Ερµή υποδηλώνει πως είναι πιθανό να αναλάβεις ένα εργασιακό ζήτηµα το οποίο θα πάει πολύ καλά.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που θα σου χαρίσει µεγάλη αυτοπεποίθηση και διαφορετική ενέργεια από τις προηγούµενες ηµέρες. Η σύνοδός της µε τον Ερµή υποδηλώνει πως θα υπάρξουν συζητήσεις µε τους φίλους σου σχετικές µε τα αισθηµατικά σου ζητήµατα!

Παρθένος

Σήµερα η ηµέρα είναι εξαιρετική για να ανακτήσεις την επικοινωνία σου µε τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη σε προτρέπει να τους αφιερώσεις χρόνο. Η σύνοδος που σχηµατίζει µε τον Ερµή είναι πολύ ευνοϊκή για την επικοινωνία και θα βοηθήσει στην ανεµπόδιστη ροή της!

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σε προτρέπει να ασχοληθείς µε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, καθώς η επαφή σου µε αυτούς θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η σύνοδος που σχηµατίζει µε τον Ερµή υποδηλώνει πως τα νέα που θα µάθεις θα είναι αρκετά και ακόµα περισσότερα αυτά που θα πεις.

Σκορπιός

Σήµερα µπορεί να θυµηθείς πως έχεις αφήσει µια εκκρεµότητα οικονοµικού χαρακτήρα. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις ζητήµατα που σχετίζονται µε χρήµατα καθώς θα τα φέρει στο προσκήνιο. Η σύνοδός της µε τον Ερµή µπορεί να σε παρασύρει σε σκέψεις που θα σε αποσυντονίσουν.

Τοξότης

Σήµερα είναι µια ηµέρα που θα νιώθεις γεµάτος/η ενέργεια καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Η σύνοδός της µε τον Ερµή θα δηµιουργήσει αµετροέπεια που δεν θα βοηθήσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να σκέφτεσαι διπλά πριν µιλήσεις για να µειώσεις τις παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Σήµερα θα προτιµάς τις σκέψεις από τις πράξεις, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις οτιδήποτε θελήσεις. Η σύνοδος µε τον Ερµή σηµαίνει πως θα είναι ανακουφιστικό να εξωτερικεύσεις όσα σε απασχολούν και να πάρεις τη γνώµη αγαπηµένων σου. Θα πρέπει να προσέξεις οτιδήποτε γίνεται στα κρυφά.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα δηµιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για φιλικές συγκεντρώσεις! Η σύνοδος µε τον Ερµή υποδηλώνει πως τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά σήµερα καθώς οι συζητήσεις θα είναι πολλές. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/ή µε τα λόγια, µια και σήµερα θα υπάρχει η τάση για κοινωνικό σχολιασµό.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και υποδηλώνει πως τα θέµατα που σχετίζονται µε την καριέρα σου και µε την εικόνα σου θα είναι τα πιο σηµαντικά για εσένα. Η σύνοδος που σχηµατίζει µε τον Ερµή µπορεί να δηµιουργήσει την τάση για συζητήσεις στο επαγγελµατικό σου περιβάλλον που δεν έχουν κάποιο νόηµα για να γίνουν.

ωροσκόπιοζώδια