Lifestyle|12.03.2025 15:46
Ευρυδίκη: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Πέθανε ο πατέρας της
NewsroomΒαθιά θλίψη βιώνει η Ευρυδίκη και η οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της, Ντίνος Θεοκλέους, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια, την Τετάρτη 12 Μαρτίου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Η ανάρτηση της
Η Ευρυδίκη δημοσίευσε το κηδειόχαρτο, μεταφέροντας τις πληροφορίες για το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Θα είσαι για πάντα ο πιο αγαπημένος μου, ο πιο καλός, ο πιο έξυπνος, ο πιο ξεχωριστός, ο υπέροχος μπαμπάς μου…».
Η κηδεία του πατέρα της τραγουδίστριας θα τελεστεί την Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Στρόβολο της Λευκωσίας.
Διαβάστε ακόμη
- «Μην ψάχνετε μέσα στο ΠΑΣΟΚ ρωγμές - Ενωμένοι θα κερδίσουμε»: Η συνέντευξη Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η ώρα της απολογίας για τους γιατρούς - Σε τι θα κληθούν να απαντήσουν και τι ερευνούν τώρα οι Αρχές
- «20 χρόνια Μέτρημα» με τη Νατάσσα Μποφίλιου στο ethnos.gr: «Θέλω να με θυμούνται ως έναν καλό άνθρωπο»
- Αλέξανδρε, σ'ευχαριστούμε: 20.000 άνθρωποι, ένας «εξωγήινος» Τσουβέλας και μια βραδιά που πέρασε στην Ιστορία