Lifestyle|12.03.2025 15:46
Ευρυδίκη: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Πέθανε ο πατέρας της
NewsroomΒαθιά θλίψη βιώνει η Ευρυδίκη και η οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της, Ντίνος Θεοκλέους, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια, την Τετάρτη 12 Μαρτίου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Η ανάρτηση της
Η Ευρυδίκη δημοσίευσε το κηδειόχαρτο, μεταφέροντας τις πληροφορίες για το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Θα είσαι για πάντα ο πιο αγαπημένος μου, ο πιο καλός, ο πιο έξυπνος, ο πιο ξεχωριστός, ο υπέροχος μπαμπάς μου…».
Η κηδεία του πατέρα της τραγουδίστριας θα τελεστεί την Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Στρόβολο της Λευκωσίας.
Διαβάστε ακόμη
- Συναγερμός ξανά στην Κύπρο: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι - «Η αμυντική διάταξη της Ελλάδας είναι αδιαπραγμάτευτη» η απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα
- Ανάλυση: Ο Τραμπ έχει ήδη χάσει τον έλεγχο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Ιράν κερδίζει τον πόλεμο
- Το bet builder του θανάτου: Πώς οι διαδικτυακές στοιχηματικές κερδοφορούν μέσω του πολέμου στο Ιράν
- «Δεν φοβάσαι στο Ντουμπάι; Όχι, γιατί ξέρω ποιος μας προστατεύει»: H viral καμπάνια από τα Εμιράτα στους τουρίστες μέσω influencer