Gene Hackman: Στα «αζήτητα» παραμένουν οι σοροί του ηθοποιού και της συζύγου του
NewsroomΈνας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο Τζιν Χάκμαν (Gene Hackman) και η σύζυγός του Μπέτσι Αρακάουα εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στη Σάντα Φε, βρίσκοντας τραγικό θάνατο και κανείς μέχρι και σήμερα δεν έχει ζητήσει τις σορούς τους. Αυτό σημαίνει ότι παραμένουν ακόμα στα αζήτητα του νεκροτομείου.
Η κακή σχέση με τα παιδιά του
Σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή στο Νέο Μεξικό, που ανανεώνει κάθε Δευτέρα τη λίστα με τις αζήτητες σορούς, μέχρι και τη Δευτέρα 24 Μαρτίου οι σοροί του Τζιν Χάκμαν και της Μπέτσι Αρακάουα δεν έχουν παραληφθεί από τους συγγενείς προκειμένου να ταφούν.
Οι αξιωματούχοι λένε πως αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ωστόσο άγνωστο παραμένει γιατί οι συγκεκριμένες σοροί δεν έχουν παραληφθεί ακόμα. Εικάζεται ότι ίσως η οικογένεια να ορίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την κηδεία τούς ή ενδεχομένως να μην έχει αποφασιστεί ποιος θα τις παραλάβει, δεδομένου ότι οι σχέσεις ήταν δύσκολες.
Ο Τζιν Χάκμαν είχε τρία παιδιά, τον Κρίστοφερ και τις κόρες του Λέσλι και Ελίζαμπεθ ωστόσο στη διαθήκη του ο ηθοποιός δεν περιέλαβε κανέναν καθώς είχε αφήσει τα πάντα στη σύζυγό του.
Ο Χάκμαν είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη δύσκολη σχέση που είχε με τα παιδιά του όταν παραδέχθηκε πως και ο ίδιος δεν ήταν κοντά στον γιο του όταν εκείνος μεγάλωνε. Ωστόσο με τα χρόνια ήρθαν κοντά.
Υπενθυμίζεται ότι οι σοροί και των δύο βρέθηκαν στο σπίτι τους στη Σάντα Φε στις 26 Φεβρουαρίου, κοντά στο επίσης νεκρό σκυλί τους.
Η έρευνα για τα αίτια θανάτου τους είναι σε εξέλιξη. Αυτό που έχει οριστικοποιηθεί είναι ότι η Μπέτσι Αρακάουα πέθανε στις 12 Φεβρουαρίου από χανταϊό ενώ ο Χάκμαν εικάζεται ότι πέθανε στις 17 Φεβρουαρίου ή στις 18 Φεβρουαρίου από καρδιακή ανακοπή και επιπτώσεις από προχωρημένη νόσο του Αλτσχάιμερ.
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)