Lifestyle|02.05.2019 08:21

Τα ζώδια της Πέμπτης (2/5)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και πρωταγωνιστείς παντού, καθώς η έντονη κοινωνικότητα και ο δυναµισµός σου ξεχωρίζουν. Επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες και µπαίνεις σε αντιπαραθέσεις µε το ταίρι ή µε συνεργάτες σου. Η σύνοδός της µε την Αφροδίτη εντείνει τη γοητεία σου και δηµιουργεί την κατάλληλη ατµόσφαιρα.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ο έντονος συναισθηµατισµός σε οδηγεί σε εσωστρέφεια και µοναχικότητα. Παλεύεις µε παρελθοντικά τραύµατα που έρχονται στο φως. Η σύνοδός της µε την Αφροδίτη λειτουργεί άκρως βοηθητικά σε ό,τι αφορά παρελθόντα ζητήµατα, καθώς δείχνεις όλη την καλή διάθεση να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε προβληµατίζει.

Δίδυµοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η ανάγκη να συναναστραφείς τους φίλους σου είναι διάχυτη, γι’ αυτό επιδιώκεις να βρεθείς µαζί τους εκφράζοντας ρηξικέλευθες ιδέες που έχεις. Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες τίθενται. Η σύνοδός της µε την Αφροδίτη δηµιουργεί εξαιρετική ατµόσφαιρα για κοινές δράσεις µε φιλικά σου άτοµα.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η επαγγελµατική καθηµερινότητα είναι έντονη, καθώς οι ευθύνες της καριέρας σε ωθούν να τρέξεις, παράλληλα όµως δηµιουργεί άγχος και ίσως εκτονωθείς στους γύρω σου. Η σύνοδός της µε την Αφροδίτη δίνει τη δυνατότητα να εκµεταλλευτείς προτάσεις που ίσως οδηγήσουν στην πολυπόθητη αναγνώριση.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η διάθεση στα ύψη, καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ καταφέρνοντας µοναδικά πράγµατα στη ζωή σου. Θέλεις να διασκεδάσεις, να ξεφαντώσεις, να ερωτοτροπήσεις και σε οδηγεί στο να βρεθείς µε παρέες που σας συνδέουν κοινά πνευµατικά ενδιαφέροντα. Η σύνοδός της µε την Αφροδίτη απογειώνει τη γοητεία σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, υπάρχει έντονος εκνευρισµός και δεν µπορείς να τον διαχειριστείς. Ισως η νευρικότητα να προέρχεται από ανασφάλειες και απωθηµένα. Η σύνοδός της µε την Αφροδίτη δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείς τι σε συµφέρει, σε οικονοµικές συναλλαγές και σε επιχειρηµατικές κινήσεις, αποδίδοντας τα µέγιστα σε επίπεδο εισοδήµατος.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς ενδιαφέρεσαι να διατηρήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες για να µην υπάρχουν συγκρούσεις που θέλεις να αποφύγεις. Ισως οι γνωριµίες που θα προκύψουν να οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες. Η σύνοδός της µε την Αφροδίτη δηµιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για προσοδοφόρες συνεργασίες.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η καθηµερινότητα παίρνει άλλους ρυθµούς, καθώς αγγαρείες σε φορτώνουν και βγάζεις άγχος και επικριτική διάθεση στους γύρω σου. Προσπάθησε να ηρεµήσεις. Η σύνοδός της µε την Αφροδίτη δίνει τη δυνατότητα να εκµεταλλευτείς πιθανές ευκαιρίες για νέες εργασιακές προτάσεις καταλήγοντας στην αύξηση του µισθού σου.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, παίζεις ερωτικά και διασκεδάζεις απολαµβάνοντας κάθε στιγµή. Η παιδικότητα, η αισιοδοξία που αποπνέεις αποτελούν µαγνήτη για τους γύρω σου. Η σύνοδός της µε την Αφροδίτη εξιδανικεύει την ατµόσφαιρα όπου βρίσκεσαι, πρόσεξε τις υπερβολές, ιδιαίτερα τις σπατάλες γιατί περνώντας καλά ίσως το παρακάνεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επιθυµείς να βρεθείς µε την οικογένειά σου νιώθοντας οικογενειακή θαλπωρή. Αναµνήσεις του παρελθόντος έρχονται στον νου εντείνοντας την κυκλοθυµία. Η σύνοδός της µε την Αφροδίτη σε ωθεί να φτιάξεις ιδανική ατµόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο και να υποδεχθείς κοντινά σου άτοµα.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σηµατοδοτεί την ανάγκη να έρθεις σε επαφή µε το κοντινό σου περιβάλλον, γνωρίζοντας νέα άτοµα, καθώς η ανταλλαγή πληροφοριών για εσένα είναι σηµαντική. Η συνοδός της µε την Αφροδίτη εντείνει το επικοινωνιακό παιχνίδι και την καλή διάθεση και ίσως υπάρξουν σηµαντικές γνωριµίες σε προσωπικό και σε επαγγελµατικό επίπεδο.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ασχολείσαι µε οικονοµικές εκκρεµότητες, τις οποίες έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις. Φόβοι και έλλειµµα αυτοεκτίµησης κάνουν την εµφάνισή τους. Η σύνοδός της µε την Αφροδίτη εντείνει την καλή διάθεση, παράλληλα όµως και την τάση για σπατάλες βγαίνοντας εκτός προϋπολογισµού.

αστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιοζώδια