Η καλλιτεχνική πορεία του Νότη Σφακιανάκη σε ντοκιμαντέρ - «Είναι ένας αετός που διάλεξε την απομόνωση»
NewsroomΚαλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno, η Ρούλα Χάμου μίλησε ανοιχτά για την πολυετή φιλία της με τον Νότη Σφακιανάκη και μοιράστηκε την επιθυμία της να τον δει ξανά ενεργό στη μουσική σκηνή. Παράλληλα, αποκάλυψε πως βρίσκεται στα σκαριά ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη διαδρομή του, το οποίο αναμένεται να φωτίσει άγνωστες πτυχές της καλλιτεχνικής του πορείας.
Ωστόσο, δεν έκρυψε την ανησυχία της για την απομάκρυνσή του από τα φώτα της δημοσιότητας: «Ο Νότης έχει αποτραβηχτεί τελείως. Δεν κυκλοφορεί, δεν δίνει σημεία ζωής. Δεν είναι πλέον παρών στην καθημερινότητα, είναι σαν να έχει γίνει ανάμνηση. Όποιος ισχυρίζεται ότι έχει μιλήσει μαζί του ή ότι πρόκειται να επιστρέψει, κατά τη γνώμη μου λέει ψέματα».
Μ' έντονη συναισθηματική φόρτιση, χαρακτήρισε τον γνωστό τραγουδιστή «αετό με περηφάνια και ανεξαρτησία», ο οποίος επέλεξε ν' αποσυρθεί στη σιγή του. «Είναι στην αετοφωλιά του και παραμένει εκεί. Και μόνο αν το θελήσει εκείνος, θα επιστρέψει».
- Moltbook: Ποιο είναι το πρώτο κοινωνικό δίκτυο για AI bots που... σχεδιάζουν την καταστροφή της ανθρωπότητας
- Ξεπέρασε κάθε ρεκόρ θεάσεων η «Μεγάλη Χίμαιρα» - Η ζωή και ο θάνατος ενώνονται μέσα από το πάθος
- Προανήγγειλε επίσκεψη Τραμπ η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - «Γνωρίζω ότι θα έρθει στην Ελλάδα»
- Βιολάντα: Οι φόβοι νέας έκρηξης, τα 7 μοιραία λάθη και η πρόσφατη κρατική επιχορήγηση