Lifestyle|09.11.2018 16:37

Φιόνα Γεωργιάδη: Από τη Νέα Υόρκη στον Πρίγκιπα της Φωτιάς

Newsroom

Στο «Τv Έθνος» που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής 11 Νοεμβρίου η ηθοποιός Φιόνα Γεωργιάδη εξηγεί πώς ήρθε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην καθημερινή σειρά του Open TV, «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», μιλά για τη διαχείριση της δημοσιότητας που ήρθε μετά το «Μπρούσκο» και διευκρινίζει γιατί άφησε τη Νέα Υόρκη για την Ελλάδα. 

Στις σελίδες του Tv Έθνος, η Τζένη Μελιτά μιλά για το «Τι λέει;» και γιατί αποχώρησε από το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου περιγράφει τις εξελίξεις στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1 και απαντά αν θα έκανε γυμνή φωτογράφηση, ενώ η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτει την γκεστ έκπληξη συμμετοχή της στο «Σόϊ σου» του Alpha. 

Στο πεδίο των ρεπορτάζ διαβάστε για τις κόντρες στο «Νomads» και τα κασέ των «Εισβολέων», αλλά και για τα καυτά φιλία Ρουβά-Ζυγούλη λίγο πριν την έναρξη των «Battles» στο «The Voice». Ακόμη οι αφίξεις οι αποχωρήσεις και οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και το πάρτι έκπληξη της Ζέτας Μακρυπούλια στο Μιχάλη Χατζηγιάννη για τα γενέθλιά του. 

Προσεχώς στα σίριαλ:
- Η απόφαση του δικαστηρίου για την Όλγα στο «Τατουάζ» 
- Ελίφ: Ο Νετζντέτ στήνει παγίδα στον Κενάν 
- Γυναίκα χωρίς όνομα: Μιχάλης και Μαρίνα Παντρεύονται 

Μαζί αναλυτικός οδηγός 36 σελίδων με όλο το πρόγραμμα των καναλιών, οι ταινίες και οι αθλητικές μεταδόσεις της εβδομάδας και χρηστικές στήλες για το σπίτι, το παιδί, την υγεία και τη μόδα.  Ακόμη αστρολογικές προβλέψεις και οι καλύτερες συνταγές για κέικ.  

Φιόνα ΓεωργιάδηOpen TVΟ πρίγκιπας της φωτιάς