Lifestyle|03.05.2019 15:32

Τράκαρε τα ξημερώματα η παρουσιάστρια Μαρία Αντωνά (pics)

Newsroom

Η Μαρία Αντωνά είναι για τους περισσότερους μία από τις πιο όμορφες και σέξι Ελληνίδες παρουσιάστριες. H μελαχρινή Θεσσαλονικιά, που φέτος βρίσκεται στην ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day», είχε τα ξημερώματα ένα άσχημο ατύχημα με το αμάξι της. 

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που έφευγε από το σπίτι της για να πάει στον Alpha, μία ηλικιωμένη οδηγός παραβίασε το Stop κι έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η Μαρία Αντωνά, την ώρα που έβγαινε στη Λ. Βουλιαγμένης

«Αγχώθηκα, ταράχτηκα, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που είχα τροχαίο. Ερχόμουν το πρωί στη δουλειά και λίγο πριν μπω στη Βουλιαγμένης σε ένα κεντρικό δρομάκι, ενώ εγώ πήγαινα κανονικά, μία κυρία παραβίασε το stop και με χτύπησε. Έχει υποστεί ζημιά το αμάξι. Εγώ είμαι καλά, χτύπησα λίγο στο κεφάλι», ανέφερε η μελαχρινή καλλονή στον αέρα της εκπομπής.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά, δημοσίευσε ένα Instastory γράφοντας: «Είμαι καλά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας».

Η Μαρία Αντωνά είναι dj, ραδιοφωνική παραγωγός και για χρόνια την βλέπαμε μέσα από την συχνότητα του MAD. Φέτος, θέλησε να πάει ένα βήμα παρακάτω στην καριέρα της και έτσι είπε το «ναι» στην ιθύνοντες της εκπομπής του «Happy Day». Από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον, τόσο με τη στάση της κάθε πρωί όσο και με την εξωτερική της εμφάνιση.

T
T
T
T

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικά χρόνια, h Μαρία Αντωνά κυκλοφόρησε το πρώτο της κομμάτι από την Feelgood με τίτλο «I Want More», σε συνεργασία με τον Pink Noisy

Happy DayπαρουσιάστριαΜαρία Αντωνά