Lifestyle|16.05.2025 14:56
Ελένη Δήμου: Έξαλλη η τραγουδίστρια με δημοσιεύματα ανέφεραν πως… πεθαίνει - «Ντροπή»
NewsroomΣε μια ιδιαίτερα οργισμένη ανάρτηση προχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, με αφορμή φήμες περί… θανάτου της που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις προηγούμενες ημέρες.
Η τραγουδίστρια, με ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε πως όποιος έγραψε τον τίτλο αυτό για μερικά likes, θα έπρεπε να ντρέπεται. Όπως αποδείχτηκε, η είδηση αφορούσε στον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας από τη Θεσσαλία, η οποία είχε το ίδιο όνομα με την ερμηνεύτρια, με πολλά sites να χρησιμοποιούν παραπλανητικούς τίτλους.
«Πάντως για 95 χρονών που πέθανα, καλή έδειχνα. Ντροπή για μερικά likes», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Δήμου σε δημοσίευσή της στα social media.
Διαβάστε ακόμη
- Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
- Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
- «Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
- Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;