Αλέξης Γεωργούλης: «Θέλω πολύ να επιστρέψω στην τηλεόραση - Δε μου λείπει η Ευρωβουλή»
NewsroomΟ Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha και αναφέρθηκε στη νέα του καθημερινότητα μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης και τα έδρανα της ευρωβουλής και την ενασχόλησή του με τα ψηφιδωτά.
Η νέα του ζωή
Ο ηθοποιός και πρώην ευρωβουλευτής ταξιδεύει συχνά στον Αγιόκαμπο, κοντά στην Λάρισα, εκεί όπου περνά χαλαρές στιγμές κάνοντας αγαπημένες του δραστηριότητες.
«Πιστεύω στη δύναμη της πίστης. Για εμένα (τα ψηφιδωτά) είναι ωραίο χόμπι γιατί μου κατεβάζει τις "μηχανές". Πηγαίνω την εκκλησία. Θα ήθελα να μένω μόνιμα στον Αγιόκαμπο στην Λάρισα. Πηγαινοέρχομαι. Είναι κάτι που μου ανοίγει τον ορίζοντα, μεταφορικά και κυριολεκτικά και μπορώ και ονειρεύομαι», είπε για τη νέα του ζωή ο Αλέξης Γεωργούλης.
Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση: «Είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Κάτι που το έκανα και σαν ευρωβουλευτής. Θέλω να κάνω κάτι το οποίο θα με πάει κάπου αλλού, να μην είναι βιοποριστικός ο λόγος που κάνω μια δουλειά αλλά εξερευνητικός», απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης.
Για το διάστημα που πέρασε ως Ευρωβουλευτής: «Δεν μου λείπει, έκανε τον κύκλο του. Μέχρι και να κλείσει ο κύκλος, είχα πάρα πολύ καλή εμπειρία και εικόνα για την δουλειά που γίνεται στην Ευρωβουλή».
- Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
- Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό