Γλυκερία: Μέσω Αιγύπτου και με πούλμαν προσπαθεί να επιστρέψει στην Ελλάδα
NewsroomΣτην επιχείρηση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ συμμετέχει η Γλυκερία, η οποία παραμένει εγκλωβισμένη στη χώρα μετά από προγραμματισμένη εμφάνισή της στην περιοχή.
Γολγοθάς για πολλούς Έλληνες
Η γνωστή τραγουδίστρια εντάχθηκε στην ελληνική αποστολή που αναχώρησε οδικώς την Τρίτη 17 Ιουνίου από το Τελ Αβίβ, με τελικό στόχο την επιστροφή στην Ελλάδα μέσω τρίτης χώρας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η τραγουδίστρια εθεάθη εμφανώς ταραγμένη στην πρώτη θέση του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή προς τα σύνορα με την Αίγυπτο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής και περίπου 200 χιλιόμετρα πριν τον προορισμό, η ευρύτερη περιοχή δέχθηκε πλήγμα, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες. Όπως έγινε γνωστό, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε και οι επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν άμεσα, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες ασφαλείας. Λίγο αργότερα, συνέχισαν την πορεία τους.
Στο ίδιο ρεπορτάζ προβλήθηκαν δηλώσεις του τραγουδιστή Αλέκου Ζαζόπουλου, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι στο πούλμαν επέβαιναν περίπου 45 Έλληνες πολίτες – μεταξύ αυτών, καλλιτέχνες, μουσικοί και επιχειρηματίες που είχαν μεταβεί στο Ισραήλ για επαγγελματικές δραστηριότητες.
Η επιχείρηση επαναπατρισμού συντονίζεται από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και τις διπλωματικές αρχές, με στόχο την ασφαλή απομάκρυνση όλων των Ελλήνων που βρίσκονται στην εμπόλεμη ζώνη.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει προσδιοριστεί ακριβώς ο χρόνος άφιξης της Γλυκερίας στην Ελλάδα, ωστόσο παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένειά της και τους συνεργάτες της.
- Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
- Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
- Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
- Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα