Lifestyle|06.05.2019 19:37
Ντίνος Καρύδης: Με στηρίζει οικονομικά η κόρη μου (vid)
NewsroomΟ Ντίνος Καρύδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και στην στήριξη που έχει από τη Σμαράγδα Καρύδη.
«Η Σμαράγδα βεβαίως και με στήριξε και μας στηρίζει και τώρα οικονομικά. Στέκεται δίπλα μας αρωγός. Έχει γεννηθεί στα καμαρίνια. Στην αγκαλιά της Τζένης και της Αλίκης μεγάλωσε. Μια φορά στην Επίδαυρο, ήταν η Σμαράγδα 12 ετών και έτρεχε πάνω κάτω και μου λέει η Αλίκη: Η κόρη σου θα με ξεπεράσει. Λιώνω όταν μου λέει μπαμπάκα σε αγαπάω!», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντίνος Καρύδης θα επιστρέψει μετά από χρόνια στη μικρή οθόνη, συμμετέχοντας στη δραματική σειρά «Λόγω Τιμής».
Διαβάστε ακόμη
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα