Lifestyle|08.05.2019 11:18

Λαζόπουλος: Η έκπληξη που έκανε η Ρώπα και ο Καλυβάτσης στα γενέθλιά του (vid)

Newsroom

Μετά τις γιορτές του Πάσχα, ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, στο σταθερό ραντεβού της Τρίτης, με πολλές εκπλήξεις. Με το ξεχωριστό, ανατρεπτικό και καυστικό χιούμορ, ο παρουσιαστής σχολίασε την επικαιρότητα μαζί με τη Χρύσα Ρώπα και τον Αντώνη Καλυβάτση, οι οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». 

Προς το τέλος της εκπομπής, οι δύο καλλιτέχνες έκαναν μία μεγάλη έκπληξη στον παρουσιαστή και εμφάνισαν μία τούρτα σε σχήμα καρπούζι για να του ευχηθούν χρόνια πολλά καθώς χθες είχε τα γενέθλιά του. Ο Λάκης Λαζόπουλος συγκινημένος έσβησε το κεράκι από την τούρτα και ευχαρίστησε τους δύο ηθοποιούς για την έκπληξη που του διοργάνωσαν. 

Γεννήθηκε το 1956 στη Λάρισα, όπου μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο.Ο πατέρας του, ήταν υπάλληλος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και η μητέρα του νοικοκυρά. Τα παιδικά του χρόνια, όπως έχει πει ο ίδιος, τα πέρασε κλεισμένος στο δωμάτιό του, όπου έβρισκε ησυχία και μπορούσε να απομονωθεί.

Μετά το σχολείο σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Κομοτηνή. Εκεί γνώρισε και τη συμφοιτήτριά του και μετέπειτα σύζυγό του, Τασούλα, με την οποία απέκτησαν το 1987 μια κόρη. Παράλληλα με τη φοίτησή του στο Πανεπιστήμιο, ο Απόστολος, έγραψε και τα πρώτα του θεατρικά κείμενα. Σημείωσε επιτυχία με την τηλεοπτική σειρά «Δέκα Μικροί Μήτσοι» του 1991 και μέχρι σήμερα βρίσκεται στο προσκήνιο της ελληνικής τηλεοπτικής σκηνής με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».


γενέθλιαΛάκης ΛαζόπουλοςΑλ Τσαντίρι Νιουζ