Lifestyle|10.11.2018 19:06

Ο πύρινος εφιάλτης στις αναρτήσεις των Lady Gaga και Κιμ Καρντάσιαν

Newsroom

Έναν πύρινο εφιάλτη ζει η Καλιφόρνια τις τελευταίες ώρες καθώς μαίνονται ανεξέλεγκτα τα τρία μέτωπα της φωτιάς που έχουν κάνει στάχτη χιλιάδες σπίτια και στρέμματα δασικής έκτασης. Οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωση χιλιάδων κατοικιών, κοντά στην πόλη Θάουζαντ Όουκς.

Η φωτιά έχει διασχίσει κάθετα σε αρκετά σημεία τον αυτοκινητόδρομο 101, μεταξύ αυτών στις περιοχές Καλαμπάσας και Αγκούρα Χιλς και κινείται νοτιότερα προς τις ακτές του Μαλιμπού. 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το σπίτι της Κέιτλιν Τζένερ στο Μαλιμπού κάηκε ολοσχερώς. Πάνω από 100.000 κάτοικοι της πολιτείας έχουν διαταχθεί να εγκαταλείψουν τις οικίες τους, από την πόλη Καλαμπάσας στα δυτικά μέχρι την ακτή του Μαλιμπού, όπου διαμένουν αρκετοί διάσημοι του Χόλιγουντ, όπως η Έλεν Πομπέο, η Σίντι Κρόφορντ και η Μάρσι Κάρσυ.

Η Lady Gaga δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram πως αναγκάστηκε κι αυτή να εγκαταλείψει το σπίτι της στο Μαλιμπού, μαζί με όλο το προσωπικό, καθώς η έπαυλή της κινδύνευε να τυλιχτεί στις φλόγες. Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες. 

«Προσευχηθείτε για την Καλαμπάσας», έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν στα social media. «Η φωτιά πλησιάζει και έχουμε μόνο μία ώρα να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να εκκενώσουμε το σπίτι. Προσεύχομαι να μείνουμε όλοι ασφαλείς», συμπλήρωσε.

Λίγη ώρα αργότερα, η διάσημη τηλεπερσόνα δημοσίευσε στο Twitter ότι, ενώ οι φλόγες χτύπησαν το σπίτι της στο Hidden Hills, η πυρκαγιά φαίνεται να έχει περιοριστεί. 

T

H Σερ έγραψε πως η φωτιά πλησιάζει.

T

Ο ηθοποιός Μαρκ Χάμιλ έγραψε ότι οι φλόγες είναι επικίνδυνα κοντά στο σπίτι του.

T

Ο Γουίλ Σμιθ δημοσίευσε διάφορα βίντεο στο Instagram σχετικά με τη φωτιά, λέγοντας ότι το οικογενειακό του σπίτι ήταν περίπου οκτώ μίλια μακριά. 

Ο Σκοτ Ντέρικσον, σκηνοθέτης του «Doctor Strange», τουίταρε πως το σπίτι του καταστράφηκε στη φωτιά, αλλά ο ίδιος είναι ασφαλής. 

T

Η Αλίσα Μιλάνο ανέφερε πως είναι ασφαλής μαζί με τα άλογα της. 

T
πυρκαγιάsocial media