Lifestyle|12.05.2019 13:34

Σίσσυ Χρηστίδου: Παραλίγο να καεί ζωντανή, όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί (vid)

Newsroom

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε τον λόγο που επισκέπτεται κάθε χρόνο το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στη Μυτιλήνη, αλλά και γιατί ονόμασε τον μεγάλο της γιο Φίλιππο Ραφαήλ

«Πρώτη φορά ήρθα σε αυτό το μοναστήρι σε ηλικία 11-12 ετών, όπου είχαμε έρθει για ένα πρόβλημα υγείας της κουμπάρας μας. Εγώ σε εκείνη την ηλικία δεν είχα ιδιαίτερη σύνδεση με τη θρησκεία», ανέφερε στην αρχή του βίντεο και συνέχισε: «Το 2001 - 2002 πέρασε ένα πρόβλημα υγείας ο μπαμπάς μου και ήταν η πρώτη φορά που, πραγματικά, τρόμαξα ότι μπορεί να χάσω τον μπαμπάκα μου ή έναν από τους δύο γονείς μου. Έκανα ένα τάμα στον Άγιο Ραφαήλ και είπα ότι θα έρχομαι κάθε χρόνο στο μοναστήρι».

Αργότερα, αποκάλυψε μία αρκετά τρομακτική ιστορία που της συνέβη, όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ανήμερα Πάσχα, μόνη στο πατρικό της στη Θεσσαλονίκη, αποφασίζει να μαγειρέψει φασολάκια για να φάει. Βάζει το λάδι στην κατσαρόλα και την παίρνει τηλέφωνο μία φίλη. Ξεκινούν την κουβέντα με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να ξεχαστεί. Κάποια στιγμή καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Όπως τραβάει την κατσαρόλα, σκάει η φωτιά στο πρόσωπο της και από την ταραχή της κοπανάει την κατσαρόλα στο μάτι και αρχίζει η φωτιά να καίει την κουζίνα.

Ζητάει βοήθεια από έναν γείτονα, που για καλή της τύχη, δεν είχε φύγει για διακοπές του Πάσχα. «Ανοίγει την πόρτα και έρχεται και μας βοηθάει. Σβήνει τη φωτιά στην κουζίνα. Εγώ είμαι σε μία κρίση πανικού. Κλαίω και φωνάζω!», τονίζει στο βίντεο η Σίσσυ.

Την μεταφέρει σε κατάσταση πανικού στο νοσοκομείο. Φυσικά, το πρώτο πράγμα ήταν να ελέγξουν οι γιατροί αν το μωρό ήταν καλά, που ήταν και η βασική της έγνοια της ίδιας, και αφού επιβεβαιώθηκε ότι το μωρό ήταν καλά, ξέχασε τα δικά της εγκαύματα που ήταν σοβαρά.

Open TVέγκυοςΣίσσυ Χρηστίδου