Lifestyle|12.05.2019 16:30

Θοδωρής Μισόκαλος: Ο αδερφός της Μενεγάκη κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Newsroom

Οι εκλογές πλησιάζουν και ήδη αρκετοί από την εγχώρια showbiz έχουν δηλώσει υποψηφιότητα. Η Ελένη Μενεγάκη ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για την Κάρυστο στην οποία περνούσε τα παιδικά της χρόνια, κυρίως τα καλοκαίρια μαζί με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο. Εκεί, μάλιστα, η μητέρα της, Ζέτα, έχει ασχοληθεί και με τα κοινά, αφού είχε βάλει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος του δήμου. 

Παράλληλα, μέσα από την εκπομπή «Όλα λάθος» του Open TV, η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε πως ο αδερφός της παρουσιάστριας του Alpha θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κάρυστο, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας του. 

«Ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κάρυστο. Μάλιστα το τριήμερο που μας πέρασε είχε πάει στην Κάρυστο και η Ελένη Μενεγάκη για να υποστηρίξει τον αδερφό της», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Open TV.

Είναι κοινή πεποίθηση ότι η παρουσία του Θοδωρή Μισόκαλου στο ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Ραβιόλου θα συμβάλει σημαντικά στη μεγαλύτερη τουριστική προβολή του συγκεκριμένου δήμου.

εκλογέςΕλένη ΜενεγάκηΚάρυστος