Rihanna: Γέννησε το τρίτο της παιδί – Το φύλο και το όνομα του μωρού
NewsroomΗ Rihanna καλωσόρισε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, το οποίο έφερε στον κόσμο στις 13 Σεπτεμβρίου. Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Instagram, όπου μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα από το μαιευτήριο.
Η κόρη της τραγουδίστριας και του Asap Rocky πήρε το όνομα Rocki Irish Mayers, ολοκληρώνοντας την οικογένειά τους που ήδη μετρούσε δύο αγόρια, τον RZA και τον Riot. Η Rihanna πόζαρε αγκαλιά με τη μικρή Rocki, ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία με ροζ γάντια του μποξ, παραπέμποντας στο θρυλικό «Rocky» με τον Σταλόνε.
Asap Rocky: «Ελπίζω να είναι κορίτσι, το θέλω πραγματικά»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό ELLE, ο Asap Rocky είχε αποκαλύψει ότι, όπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες, προτίμησαν να μην μάθουν το φύλο πριν από τη γέννηση. «Ελπίζω να είναι κορίτσι, το θέλω πραγματικά. Αυτή η εγκυμοσύνη είναι τόσο διαφορετική και το νιώθω πως θα είναι κοριτσάκι» είχε δηλώσει με ενθουσιασμό.
Η επιθυμία του τελικά έγινε πραγματικότητα, με τη γέννηση της πρώτης κόρης του ζευγαριού.
- Μέχρι πού θα το πάει ο Ερντογάν: Η ενόχληση για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» και το επικίνδυνο σκηνικό στο Αιγαίο
- Τσίπρας: Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης με κατώτατο 1.000 ευρώ, ΦΠΑ 6% και κατάργηση Πανελλαδικών
- Τρόμος στη Ρωσία: Η στιγμή που πολεμικό ελικόπτερο κάνει αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο
- Οι «μονόκεροι» της Αρκτικής έφεραν δυσάρεστα νέα: Τι συμβαίνει κάτω από τους πάγους της Γροιλανδίας