Lifestyle|14.05.2019 15:35

Elsa Patton: Πέθανε η μητέρα του επιτυχημένου ριάλιτι «Real Housewives of Miami»

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 84 ετών, η Elsa Patton, η μητέρα του επιτυχημένου ριάλιτι «Real Housewives of Miami». Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε το ίδρυμά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η Patton πέθανε την περασμένη Κυριακή (12/5), έχοντας δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η οικογένεια ευχαρίστησε όλους όσους τους έστειλαν τα συλλυπητήριά τους, ενώ αποκάλυψε πως η κηδεία θα γίνει σε στενό κύκλο στο Μαϊάμι.

T

Το «Real Housewives» είναι ένα ριάλιτι, στο οποίο η κάμερα ακολουθεί κάποιες γυναίκες σε όλες τις φάσεις την καθημερινότητάς τους, από το πρωινό τους ξύπνημα και τις ώρες της δουλειάς, μέχρι τις τρυφερές στιγμές που έχουν στο σπίτι τους με τις οικογένειές τους.

Οι πρωταγωνίστριες δρουν αυθόρμητα και ειλικρινά, παρουσιάζοντας τις κρυφές πτυχές του εαυτού τους, αλλά και προβάλλοντας τις καθημερινές ανησυχίες που λίγο πολύ αντιμετωπίζει κάθε σύγχρονη γυναίκα. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα πλάνα είναι γυρισμένα σε real time, υπάρχουν εντάσεις, τσακωμοί, αλλά και δυνατές φιλίες που αναπτύσσονται μεταξύ τους.

Real Housewivesριάλιτι