Σοκ στον προκριματικό του Miss Universe: Η Μις Τζαμάικα έπεσε από τη σκηνή - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
NewsroomΈνα απρόοπτο περιστατικό στιγμάτισε τον προκριματικό γύρο του Miss Universe στην Ταϊλάνδη, όταν η Μις Τζαμάικα, Γκαμπριέλ Χένρι, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της επίδειξης με τις βραδινές τουαλέτες.
Η σοκαριστική πτώση
Το συμβάν, που σημειώθηκε την Τετάρτη (19/11), καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε άμεσα στα social media, προκαλώντας έντονη ανησυχία για την κατάστασή της. Στα πλάνα φαίνεται η Χένρι να περπατά στην άκρη της σκηνής, πριν γλιστρήσει και πέσει στο κενό. Οι διοργανωτές έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ενώ η διαγωνιζόμενη μεταφέρθηκε με φορείο στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του διαγωνισμού, η Χένρι δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς. Ο επικεφαλής του Miss Universe, σε ανάρτησή του στο Instagram, ανέφερε πως μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο η κατάσταση της υποψήφιας είναι σταθερή και καθησυχαστική. «Ευτυχώς, δεν έχει σπασμένα κόκαλα και βρίσκεται σε καλή φροντίδα», σημείωσε.
Την είδηση επιβεβαίωσε και η Miss Universe Jamaica, διευκρινίζοντας ότι η διαγωνιζόμενη νοσηλεύεται στο Paolo Rangsit Hospital της Ταϊλάνδης, όπου συνεχίζονται οι ιατρικές εξετάσεις για την πλήρη αποκατάστασή της. Όπως τονίζεται, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Η Γκαμπριέλ Χένρι, η οποία θεωρείται μία από τις υποσχόμενες παρουσίες του φετινού διαγωνισμού, αναμένεται να αναρρώσει σύντομα με στόχο να συμμετάσχει κανονικά στον μεγάλο τελικό του Σαββατοκύριακου.
- Αγγελική Νικολούλη στο ethnos.gr: «Αν άφηνα τον φόβο να με σταματήσει, τότε θα είχε νικήσει το σκοτάδι»
- Το Ισραήλ σφυροκοπά τον Λίβανο: Πάνω από 290 οι νεκροί - Το Ιράν απειλεί χώρες με αμερικανικές βάσεις
- Ράλι ανόδου στις τιμές πετρελαίου: Σε τροχιά ιστορικού υψηλού λόγω του πολέμου στο Ιράν - Τι εκτιμούν οι αναλυτές
- Aσημένιος o Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης