Lifestyle|16.05.2019 13:31

Ποιος θέλει να σκοτώσει την Πάμελα Άντερσον; -Η αισθησιακή φωτογράφιση στη Vogue

Newsroom

Η σεξοβόμβα των 90s ποζάρει πρώτη φορά για εξώφυλλο της «Vogue», με το περιοδικό να θέτει το ερώτημα «Ποιος θέλει να σκοτώσει την Πάμελα Άντερσον;». Το ερώτημα είναι μια αναφορά στην τσεχική ταινία του 1966 «Ποιος θέλει να σκοτώσει τη Τζέσι;», με πρωταγωνίστρια την Όλγκα Σομπέροβα.

Στη φωτογράφιση η Πάμελα Άντερσον ποζάρει σε πισίνα υπερχείλισης ατενίζοντας τη θάλασσα, ενώ μια άλλη φωτογραφία τη δείχνει να σέρνεται πάνω σε βράχια και να κοιτά σαγηνευτικά την κάμερα.

Την ηθοποιό και ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων φωτογράφησε ο Dan Beleiu στο Κασί της Γαλλίας με δημιουργίες Chanel, Saint Laurent, Versace και Savage X Fenty. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Baywatch» αναφέρει: «Κάθε κορίτσι θέλει να αισθάνεται σέξι. Θεωρώ τον εαυτό μου ως σοσιαλίστρια φεμινίστρια. Αγαπώ τους άντρες. Δεν μου αρέσει η εξουσία».

Πάμελα Άντερσον (Φωτογραφία: Vogue)

«Προσέξτε με ποιον μοιράζεστε τις αδυναμίες σας. Μερικοί άνθρωποι ανυπομονούν για την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον σας», σημειώνει. Όσον αφορά τα αρνητικά μηνύματα που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζει: «Προσπαθώ να μην ακούω. Συνειδητοποιώ ότι υπάρχει μια εικόνα για μένα. Αυτή με τα χρόνια εξελίχθηκε σε ένα είδος καρτούν».

Πάμελα Άντερσον (Φωτογραφία: Vogue)

«Είμαι πάντα σε μια γελοία μάχη, να πείσω τους ανθρώπους ότι έχω κάτι να πω. Και ακόμη και οι άνθρωποι που βρίσκονται πιο κοντά μου προσπαθούν να με προστατεύσουν και μου λένε: "Μη χρησιμοποιείς αυτή τη φωτογραφία είναι πολύ σέξι. Μην το κάνεις αυτό, μην το κάνεις αυτό". Και απαντώ: "αφήστε με να είμαι εγώ"».

Η Πάμελα Άντερσον πήρε εξαψήφιο αριθμό για να έρθει Ελλάδα 

Η ηθοποιός, που έγινε η απόλυτη ανδρική φαντασίωση μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Baywatch, έφερε αέρα Hollywood στην πρεμιέρα του Νίκου Κοκλώνη και μίλησε για τη σχέση της με την Ελλάδα, αλλά και το σύντροφό της ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, Adil Rami.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής τη ρώτησε για τα γυμνά εξώφυλλα που έχει κάνει και εκείνη είπε μεταξύ άλλων: «Έχω κάνει 14 εξώφυλλα Playboy και υποθέτω εκατοντάδες σε όλο τον κόσμο. Ήμουν πολύ ντροπαλή όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Ήταν πραγματικό επίτευγμα για εμένα. Ένιωσα πραγματική απελευθέρωση όταν έκανα το εξώφυλλο. Με ενδυνάμωσε πολύ αυτό. Και ξέρεις τι; Είχε πλάκα!», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι οι γιοι μου θα είχαν καβγάδες στο Γυμνάσιο. Όταν φωτογραφίζεσαι για το Playboy, δεν συνειδητοποιείς τις συνέπειες, όταν θα αποκτήσεις παιδιά και πόσο προστατευτικά θα γίνουν. Όμως εξελίχθηκαν καλά», συμπλήρωσε.

«Το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει πάρει καλεσμένος για να έρθει στην εκπομπή ήταν η Πάμελα Άντερσον. Γι' αυτό κι αν θα δείτε στη συνέντευξη, όλη την ώρα λέω: "Αυτό το προϊόν, εκείνο το προϊόν, ένα φανταστικό προϊόν". Η Πάμερα στοίχισε πολλά. Εξαψήφιο αριθμό. Η Κέιτλιν, πήρε πολύ λιγότερα. Της είχαμε έναν κομμωτή, τον Τρύφωνα, και μία μακιγιέζ που δεν πήρε τίποτα. Απλά, είχε τα μασάζ και τη συνοδεία της. Η ίδια στην ουσία δεν πήρε τίποτα», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης στη «Φωλιά των Κου Κου». 

VogueΠάμελα Άντερσον