Μαρία Μπακοδήμου: «Θα είμαι αυστηρή στον Αδύναμο Κρίκο - Η ελληνική τηλεόραση χρειάζεται περισσότερο νόημα»
NewsroomΣτην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Μπακοδήμου, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την επόμενη τηλεοπτική της παρουσίαση στον «Αδύναμο Κρίκο» στο OPEN.
«Δε μου έλειψε η τηλεόραση»
«Ήθελα πάντα να κάνω τον Αδύναμο Κρίκο, θα είμαι αυστηρή στο ρόλο μου», δήλωσε η παρουσιάστρια, επισημαίνοντας ότι θα κρατήσει αυστηρή στάση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε επίσης για το απαιτητικό της πρόγραμμα και τη νέα της δραστηριότητα ως life coach: «Με προβλημάτισε το πρόγραμμά μου γιατί πλέον είμαι και life coach, αλλά βρέθηκε λύση. Μέσα από τις ιστορίες των ανθρώπων που κάνουμε life coaching, βλέπω και δικά μου κομμάτια».
Η παρουσιάστρια σχολίασε ακόμα την ελληνική τηλεόραση και την προσωπική της σχέση με αυτή: «Δεν μου έλειψε η τηλεόραση, δεν βρίσκω κάπου εμένα στις εκπομπές που υπάρχουν. Στην ελληνική τηλεόραση μου λείπει να ακούσω κάτι χρήσιμο, δεν με ενδιαφέρουν οι κόντρες και η αυτοαναφορικότητα. Δεν βλέπω χιούμορ στην ελληνική τηλεόραση».
Με αυτή τη νέα τηλεοπτική της εμπειρία, η Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται να φέρνει στον «Αδύναμο Κρίκο» έναν συνδυασμό αυστηρότητας, προσωπικής εμπειρίας και σύγχρονου βλέμματος για τη ζωή, αναζητώντας παράλληλα πιο ουσιαστικό περιεχόμενο στην ελληνική τηλεόραση.
- Καθηγητής Ιστορίας ΑΠΘ: Ανεκτίμητης αξίας οι φωτογραφίες με τους εκτελεσθέντες στην Καισαριανή - Δεν υπάρχει φόβος στα πρόσωπά τους
- Το παρασκήνιο της διαγραφής Παρασκευαΐδη, ο συνεργάτης του Τσίπρα που νιώθει άβολα και η έκπληξη με Πλεύρη στον Δήμο Αθηναίων
- Κομμένα δρομολόγια του σιδηρόδρομου στην περιφέρεια και υπολειτουργία του Αθήνα - Θεσσαλονίκη παρά τα 62 εκατ. ευρώ
- Γιατί έκλεισε τελικά το δεύτερο εργοστάσιο του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» - Το έγγραφο «φωτιά» για κίνδυνο των εργαζομένων