Lifestyle|22.06.2020 17:00

Κικίλιας - Μπαλατσινού: Αυτοί είναι οι τρεις κουμπάροι στον γάμο τους

Newsroom

Η είδηση ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε αρκετούς. Το ζευγάρι, παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, τελικά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 16 Ιουνίου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, στο Λυκαβηττό.

Η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, Τζένη Μπαλατσινού και ο βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, Βασίλης Κικίλιας γνωρίστηκαν στις αρχές του 2017 μέσω κοινών φίλων. Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στην Πάτμο, το αγαπημένο νησί-ησυχαστήριο της Τζένης. Λίγους μήνες αργότερα ήρθαν οι πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις. 

Σύμφωνα με το περιοδικό People, τα στεφάνια και τις βέρες τους θα αλλάξουν η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Αρκουμανέας

Εύα Αντωνοπούλου και Παναγιώτης Αρκουμανέας (Φωτογραφία: NDP)

Παράλληλα, υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν στην κουμπαριά να συμπράξει και τρίτο άτομο, η Σοφία Βαχάρη - Τσουβελεκάκη, η οποία είναι marketing director της Rolex Hellas. Όλοι είναι καλοί φίλοι του Κικίλια και της Μπαλατσινού, οι οποίοι ήταν από τους πρώτους που ενημερώθηκαν για τα γαμήλια σχέδια του ερωτευμένου ζευγαριού. 

Σοφία Βαχάρη - Τσουβελεκάκη και Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος (Φωτογραφία: Papadakis Press)
Βασίλης ΚικίλιαςΤζένη Μπαλατσινούγάμος