Άρης Μουγκοπέτρος: Αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα - Τη Δευτέρα η δίκη
NewsroomΕλεύθερος μέχρι τη Δευτέρα (29/12) παραμένει ο μουσικός Άρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/12) στα δικαστήρια της Τρίπολης, μετά τη σύλληψή του κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε σε βάρος του η εν διαστάσει σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή απειλή.
«Όλα θα ειπωθούν στο δικαστήριο»
Το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για τη Δευτέρα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.
Κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια, ο Άρης Μουγκοπέτρος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Δημοσθένη Πέππα, προχώρησε σε σύντομες δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, όπως μετέδωσε το ArcadiaPortal. «Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Σεβόμενος τα παιδάκια μου, δεν έχω να πω τίποτα για τη μητέρα τους. Όλα θα ειπωθούν στο δικαστήριο», ανέφερε ο μουσικός.
Από την πλευρά του, ο συνήγορός του υποστήριξε ότι το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής δεν στοιχειοθετείται και πως η υπόθεση θα εξεταστεί διεξοδικά ενώπιον της Δικαιοσύνης. «Όλα θα ειπωθούν τη Δευτέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ζητούμενο είναι να κυλήσουν οι ημέρες των εορτών με ηρεμία.
- «Με το που έπιασε το τηλέφωνο του μπάνιου τελείωσε»: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο του 17χρονου
- Μαγικές εικόνες από την ολική έκλειψη ηλίου - Εκατομμύρια μάτια στραμμένα στον ουρανό
- Τι ψάχνει η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας μετά το υπόμνημα του πιλότου για το ελικόπτερο στο Σαρακήνικο
- «Σίγουρα δεν είσαι πλέον παρθένος»: Καθηγήτρια Χημείας έκανε σεξ 30 φορές με μαθητή της