Μαρία Καβογιάννη: Τραγούδησε μαζί με την Άννα Βίσση το «I Will Survive» και αποθεώθηκε
NewsroomΜια ξεχωριστή στιγμή έζησαν θαμώνες σε νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, καθώς η Μαρία Καβογιάννη τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία της Diana Ross, «I Will Survive».
Η μουσική σύμπραξη
Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, η τραγουδίστρια κατέβηκε από τη σκηνή και πλησίασε τη Μαρία Καβογιάννη, η οποία καθόταν ανάμεσα στους θαμώνες. Της παρέδωσε το μικρόφωνο και η ηθοποιός ξεκίνησε την ερμηνεία της, με την Άννα Βίσση να την ενθαρρύνει και το κοινό να χειροκροτεί θερμά.
TΗ επιλογή του τραγουδιού φαίνεται να έχει ιδιαίτερο νόημα για τις δύο γυναίκες. Το 2022, στο πάρτι γενεθλίων της Άννας Βίσση, είχαν ερμηνεύσει ξανά μαζί το ίδιο τραγούδι, με σχετικό βίντεο να αναρτάται στον προσωπικό λογαριασμό της τραγουδίστριας στο TikTok, συνοδευόμενο από τη λεζάντα: «Μαρία σε αγαπώ».
- Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
- Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
- Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
- Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα