Lifestyle|24.05.2019 13:26

Έξαλλη η Νάταλι Πόρτμαν με τον Moby: «Είναι ανατριχιαστικός, δεν είχαμε ποτέ σχέση»

Newsroom

Ο Moby έγραψε στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Then It Fell Apart»,  η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα, ότι διατηρούσε σχέση με τη Νάταλι Πόρτμαν για μερικές εβδομάδες όταν εκείνη ήταν 20 χρονών. 

Όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο 53χρονος σταρ της ηλεκτρονικής μουσικής γνώρισε την ηθοποιό στα παρασκήνια μιας συναυλίας του και για ένα σύντομο διάστημα έβγαιναν μαζί ως ζευγάρι. «Ήμουν αμήχανος, και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Ήμουν ένας καραφλός αλκοολικός και η Νάταλι Πόρτμαν ήταν μια πανέμορφη σταρ του κινηματογράφου. Να όμως που βρισκόταν στο καμαρίνι μου και φλέρταρε μαζί μου. Ήμουν 33 και εκείνη 20, αλλά αυτός ήταν ο δικός της κόσμος», δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο Moby.

T

Ο ίδιος αναφέρεται σε μία ακόμα συνάντηση μετά τα βραβεία MTV του 1999. «Μετά το πάρτι η Νάταλι εμφανίστηκε στο μπαλκόνι όπου είχα τον εξοπλισμό μου για να παίξω μουσική. Φορούσε ένα εφαρμοστό μπεζ φόρεμα και κοίταζε μπερδεμένη σαν την Όντρεϊ Χέπμπορν. "Πώς σου φαίνεται το κοστούμι μου;" τη ρώτησα χαμογελώντας νευρικά. Οι παπαράτσι ήξεραν το όνομά μου. Ποτέ δεν είχα φωτογραφηθεί από αυτούς. Κανένας δεν είχε φωνάξει το όνομά μου ως τότε εκτός και αν είχαν νεύρα μαζί μου. Ήθελα να σταθώ εκεί και να ρουφήξω το φως των φλας, αλλά η Νάταλι με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στο εσωτερικό».

 

«Για μερικές εβδομάδες προσπάθησα να είμαι ο σύντροφος της Νάταλι, αλλά δεν λειτούργησε. Νόμιζα ότι θα έπρεπε να της πω ότι ο πανικός μου ήταν υπερβολικός για να είμαι σε μια πραγματική σχέση, αλλά μια νύχτα στο τηλέφωνο μου είπε ότι είχε γνωρίσει κάποιον άλλο. Ήμουν ανακουφισμένος που δεν θα έπρεπε ποτέ να της πω πόσο συντετριμμένος ήμουν», καταλήγει. 

 

Ωστόσο, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός όχι απλά αρνείται τα πάντα σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό «Harper's Bazaar», αλλά χαρακτηρίζει τον μουσικό «έναν πολύ μεγαλύτερο σε ηλικία τύπο, που ήταν ανατριχιαστικός».

«Με εξέπληξε όταν διάβασα ότι χαρακτήρισε την πολύ μικρή περίοδο της γνωριμίας μας σχέση, γιατί η δική μου ανάμνηση από αυτή ήταν ένας πολύ μεγαλύτερος μου άνδρας που ήταν ανατριχιαστικός, όταν μόλις είχα αποφοιτήσει από το σχολείο», τονίζει η 37χρονη ηθοποιός.

 

«Δεν υπήρχε έλεγχος των γεγονότων ούτε από τον ίδιο ούτε από τον εκδότη του. Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε αυτήν την ιστορία για να πουλήσει το βιβλίο του με ενοχλεί πολύ. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν πολλές λάθος πληροφορίες και μυθεύματα. Ήμουν φαν της μουσικής του και πήγα σε μια συναυλία του μετά την αποφοίτησή μου. Όταν γνωριστήκαμε μετά το σόου μου είπε «ας γίνουμε φίλοι». Εκείνη την περίοδο ήμουν απασχολημένη με τα γυρίσματα ενός φιλμ και με μια περιοδεία, έτσι βγήκαμε μόνο τρεις-τέσσερις φορές, προτού συνειδητοποιήσω τελικά ότι ήταν ένας μεγαλύτερος άνδρας με ανάρμοστο ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου», συμπληρώνει.

 
σχέσηMobyΝάταλι Πόρτμαν