Φαίη Σκορδά: Πρώτη κοινή εμφάνιση με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη - Τα πλάνα γάμου
NewsroomΤην πρώτη τους επίσημη κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν η Φαίη Σκορδά και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Αθανασιάδης, έπειτα από περίπου πέντε χρόνια σχέσης, επιβεβαιώνοντας με τον πιο διακριτικό τρόπο τη σταθερότητα και την εξέλιξη της προσωπικής τους ζωής.
Το επόμενο βήμα
Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» σε επετειακή εκδήλωση της Make-A-Wish Ελλάδος, με την παρουσία του αρχιτέκτονα να τραβά τα βλέμματα, καθώς ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τόσο τη δημοσιότητα όσο και τις κοσμικές εμφανίσεις. Η συγκεκριμένη εμφάνιση αποτέλεσε εξαίρεση, με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη να συνοδεύει τη γνωστή παρουσιάστρια και τα φωτογραφικά φλας να στρέφονται πάνω τους.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, προχωρώντας σε πολιτικό γάμο μέσα στο προσεχές διάστημα. Η τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει «κλειδώσει» η ημερομηνία.
Σύμφωνα με τηλεοπτικά ρεπορτάζ, μετά τον γάμο αναμένεται να ακολουθήσει και ένα μεγαλύτερο πάρτι, με καλεσμένους από το φιλικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.
- Κολομβία: Ο ρόλος του «Δακτυλίου της Φωτιάς» στις βιβλικές καταστροφές, ο τραγικός απολογισμός και η μάχη στα συντρίμμια
- Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος του αστυνομικού στον Άγιο Δημήτριο
- Γιατί ο Τραμπ αλλάζει στρατηγική απέναντι στο Ιράν: Το σχέδιο οικονομικής ασφυξίας και τα εμπόδια
- Μια νέα απειλή για την Ευρώπη: Όταν οι πυρκαγιές φέρνουν στην επιφάνεια τις βόμβες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου