«Παρά Πέντε»: Η αγαπημένη παρέα ξανά μαζί – Η νέα reunion φωτογραφία που ενθουσίασε το κοινό
NewsroomΗ τηλεοπτική ομάδα του «Παρά Πέντε» συναντήθηκε ξανά, χαρίζοντας έντονη νοσταλγία στους φανατικούς της σειράς που συνεχίζει να θεωρείται μία από τις πιο αγαπημένες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Αργύρης Αγγέλου, η Σμαράγδα Καρύδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Αγγελική Λάμπρη βρέθηκαν και πάλι μαζί για τις ανάγκες νέου διαφημιστικού σποτ, αναβιώνοντας μάλιστα μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς στην παραλία.
Η νέα ανάρτηση του Αργύρη Αγγέλου
Τη χαρμόσυνη επανένωση αποκάλυψε ο Αργύρης Αγγέλου μέσα από ανάρτησή του στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφία με όλη την παρέα.
«Update: βρεθήκαμε ξανά και ναι… ακόμα κάνουμε φασαρία όπου πάμε», έγραψε με χιούμορ ο ηθοποιός, με τους διαδικτυακούς του φίλους να σχολιάζουν με ενθουσιασμό τη reunion στιγμή.
Το επετειακό επεισόδιο για τα 20 χρόνια
Η συνάντηση έρχεται λίγους μήνες μετά το επετειακό επεισόδιο που προβλήθηκε στο MEGA για τα 20 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς.
Τότε, ο Αργύρης Αγγέλου είχε μιλήσει με συγκίνηση για την εμπειρία της επανασύνδεσης, λέγοντας πως ένιωσε σαν να γύρισε πίσω στον χρόνο μαζί με τους παλιούς του συνεργάτες.
- Η αναπόφευκτη σύγκρουση του Τραμπ ακόμα και με Ρεπουμπλικανούς - Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι
- Αυτές είναι οι χειροβομβίδες που είχε ο σκληρός ποινικός στο Μικρολίμανο - Εκκρεμούν ποινές άνω των 73 ετών
- Αναρχία στο Νότινγκ Χιλ: Δισεκατομμυριούχος Ινδός απειλεί να φτιάξει εργατικές κατοικίες σε πλούσια γειτονιά
- Η Αγάπη από το Ξυλόκαστρο τίμησε την Ελλάδα στο Μαρόκο: Το παγκόσμιο μήνυμα ειρήνης από 30 κορυφαίους ιππείς