Γωγώ Μαστροκώστα: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Η επιθυμία της οικογένειας
NewsroomΤο τελευταίο αντίο στη Γωγώ Μαστροκώστα αναμένεται να πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 56 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Ελληνικό, ενώ στη συνέχεια η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, τον τόπο καταγωγής της.
Η επιθυμία της οικογένειας
Τις λεπτομέρειες για την κηδεία γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κόρη της, Βικτώρια Δέλλα, η οποία απέκτησε η Γωγώ Μαστροκώστα με τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα.
Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Ίδρυμα «Φλόγα», στηρίζοντας το έργο του οργανισμού για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει ειδικό κουτί εντός της εκκλησίας.
- Leon of Athens στο ethnos.gr: «Αγαπώ το Παγκράτι, δεν θεωρώ ότι έχει αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του»
- Marfin: «Είμαι αθώα» - Επιστρέφει αυτοβούλως από τη Βρετανία η 46χρονη για να καταθέσει
- Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ παρά τη μικρή προσέλευση
- Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» της Πάολας Ρεβενιώτη - Σε κλίμα συγκίνησης η πολιτική κηδεία της στο Α' Νεκροταφείο