Lifestyle|02.06.2026 11:21

Λευτέρης Πανταζής: Ανοίγει το δικό του... σουβλατζίδικο στη Θεσσαλονίκη - Τα σχέδια για αλυσίδα καταστημάτων

Newsroom

Σε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, εκτός των καλλιτεχνικών του ασχολιών, ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Λευτέρης Πανταζής, αυτή τη φορά στον χώρο της εστίασης.

Η καινούργια πρόκληση

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν μέσα από την εκπομπή «Buongiorno» του MEGA, ο δημοφιλής τραγουδιστής σχεδιάζει να ανοίξει σουβλατζίδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχοντας ήδη εντοπίσει τον χώρο όπου θα στεγαστεί το νέο κατάστημα.

Όπως έγινε γνωστό, στόχος του Λευτέρη Πανταζή είναι να δημιουργήσει ένα κατάστημα που θα προσφέρει ποιοτικό και χορταστικό φαγητό σε προσιτές τιμές, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, σε μια περίοδο που το κόστος στην εστίαση παραμένει υψηλό.

Το νέο εγχείρημα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι, με τον καλλιτέχνη και τους συνεργάτες του να εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία της επιχείρησης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Λευτέρης Πανταζής βλέπει το συγκεκριμένο project ως την αρχή μιας μεγαλύτερης επιχειρηματικής ανάπτυξης, με απώτερο στόχο τη δημιουργία αλυσίδας καταστημάτων στο μέλλον.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός τραγουδιστής επενδύει εκτός μουσικής. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει δραστηριοποιηθεί σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει τη δική του σειρά κρασιών, καθώς και προϊόντα που φέρουν την προσωπική του υπογραφή.

Ο ίδιος έχει αναφερθεί πολλές φορές στην αγάπη του για την επιχειρηματικότητα, τονίζοντας πως αναζητά συνεχώς νέες προκλήσεις και επενδυτικές ευκαιρίες, παράλληλα με τη μουσική του πορεία.

ΘεσσαλονίκησουβλατζίδικοΛευτέρης Πανταζήςτραγουδιστής