Αλέξανδρος Τσουβέλας για τη σύντροφό του: «Είμαστε μαζί 13 χρόνια - Πιστεύω ότι δεν έχουμε παντρευτεί για να μην χωρίσουμε»
NewsroomΟ Αλέξανδρος Τσουβέλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 και μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση του με τη σύντροφό του, Ευαγγελία Καρύδη, αλλά και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κριτική και τα αρνητικά σχόλια στα social media.
«Θέλει να δείρει όποιον με βρίζει»
Ο γνωστός stand-up comedian αποκάλυψε πως βρίσκεται εδώ και 13 χρόνια στο πλευρό της γλύπτριας συντρόφου του, περιγράφοντας με χιούμορ τη σχέση τους και τονίζοντας πως, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν παντρευτεί, η καθημερινότητά τους θυμίζει σε πολλά έναν γάμο. «Είμαστε μαζί 13 χρόνια με την Εύα. Όταν σε παίρνει η μάνα της για κουρτινόξυλα, είστε παντρεμένοι. Ο γάμος δεν είναι άνευ νοήματος. Τα πάντα είναι σύμβαση ενός ζευγαριού, δεν υπάρχει αξίωμα για εμένα στην ανθρώπινη σχέση. Αν συνεννοηθεί ένα ζευγάρι, αυτή είναι η σύμβαση. Είναι γλύπτρια η σύντροφός μου. Πάντα η γυναίκα διαλέγει τον άντρα, όχι το αντίθετο, αυτή είναι η άποψή μου. Είμαστε μια χαρά. Πιστεύω ότι δεν έχουμε παντρευτεί για να μην χωρίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, μίλησε για τη στήριξη που δέχεται από τη σύντροφό του και τον τρόπο που εκείνη αντιδρά όταν γίνεται αποδέκτης αρνητικών σχολίων ή επιθέσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Γελάει πάρα πολύ, κάνουμε πολλά σκετσάκια μαζί. Θέλει να δείρει όποιον με βρίζει. Το φέρει βαρέως. Είναι έξαλλη. Της εξηγώ ότι δεν βρίζουν εμένα, αλλά έναν σαν εμένα που είναι σε αυτή τη θέση», είπε με χιούμορ.
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας δεν έκρυψε πάντως ότι αρκετές φορές απαντά και ο ίδιος στα επικριτικά σχόλια που δέχεται στο διαδίκτυο. «Τσακώνομαι με ανθρώπους που μου γράφουν αρνητικά σχόλια στα social media. Ο κόσμος δεν είναι καλά, αλλά ούτε εγώ. Θα πέσω στο επίπεδο και θα σηκωθώ ξανά, είμαι άνθρωπος, εκφράζομαι», παραδέχθηκε.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στην οικογένειά του, εξηγώντας πως το χιούμορ ήταν πάντα κομμάτι της καθημερινότητάς τους. «Μεγάλωσα στο Περιστέρι. Ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος και μετά ιερέας. Το χιούμορ υπήρχε στην οικογένεια, ο παππούς έκανε πολλά αστεία. Θεωρώ ότι η οικογένειά μου είναι χαρούμενη με τη διαδρομή μου, υπάρχει αποδοχή, χαρά, αλλά είμαστε σκληροί. Η οικογένειά μου δεν αγκαλιάζει και δεν λέει πολύ ωραία λόγια. Προχωράει η ζωή. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το στοιχείο της επαρχίας και την ισορροπία να μην αδικηθούν τα υπόλοιπα παιδιά», δήλωσε.
- Αποτροπιασμός από τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία της Βασιλικής: Την κακοποιούσε επί χρόνια - Τα ηχητικά στα χέρια των Αρχών
- Τι συμβαίνει στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου; Όγδοος νεκρός σε λιγότερο από δύο μήνες
- Ρουμανία: Έκρηξη θαλάσσιου drone στο λιμάνι της Κωνστάντζα
- Ιατρικό ορόσημο: Το πρώτο εμβόλιο που φτιάχτηκε αποκλειστικά από τεχνητή νοημοσύνη