Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Έγιναν γονείς - Η συγκινητική ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου τους
NewsroomΤην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, σκορπίζοντας χαρά στους οικείους και τους διαδικτυακούς του φίλους.
Η τρυφερή ανάρτηση
Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησαν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας τρυφερές φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές με τον νεογέννητο γιο τους.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία μοιράστηκε με τους ακολούθους της σκέψεις και συναισθήματα από τη διαδικασία του τοκετού. Όπως αποκάλυψε, χρειάστηκαν 25 ώρες προσπάθειας μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της, περιγράφοντας τη γέννα ως έναν δύσκολο αλλά βαθιά συγκινητικό αγώνα.
«Και τελικά δεν έχει σημασία αν τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχες ονειρευτεί. Σημασία έχει να ξέρεις πως έδωσες ό,τι είχες. Πως στάθηκες εκεί μέχρι την τελευταία στιγμή. Πως πάλεψες με όλη σου την καρδιά. Και σήμερα είμαι ήσυχη. Γιατί ξέρω πως δεν θα μπορούσα να είχα δώσει τίποτα περισσότερο. Και στο τέλος, το μόνο που μετρούσε ήταν να είσαι εσύ εδώ. Στην αγκαλιά μας», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η ίδια ολοκλήρωσε το μήνυμά της με λόγια γεμάτα αγάπη για τον νεογέννητο γιο της: «Σε περιμέναμε μια ζωή. Και από σήμερα αρχίζει η δική μας».
- Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ο εφιάλτης της λειψυδρίας, το αλλόκοτο νυχτερινό πότισμα και οι άδειες δεξαμενές
- Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν -«Δεν έχουν υποστεί αρκετό πόνο»
- Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: Η στιγμή που ο 28χρονος βγαίνει από το γραφείο του ποινικολόγου
- Έγκλημα στη Σύρο: Από μαχαιριά στην πλάτη ο θάνατος της 42χρονης - «Πήγε να μας ληστέψει» λένε οι κατηγορούμενοι