Lifestyle|06.10.2026 14:05

Άντζυ Σαμίου: Επέστρεψε στη σκηνή και τραγούδησε την «Παράλληλη Αγάπη»

Newsroom

Η Άντζυ Σαμίου επέστρεψε για λίγο στη σκηνή, το βράδυ της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, συμμετέχοντας σε φιλανθρωπική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Η τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια έχει περιορίσει σημαντικά τις δημόσιες και ζωντανές εμφανίσεις της, βρέθηκε μαζί με άλλους καλλιτέχνες στη διοργάνωση και επέλεξε για την επιστροφή της δύο τραγούδια που έχουν συνδεθεί έντονα με την πορεία της.

Η «Παράλληλη Αγάπη» ξανά στη σκηνή

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, η Άντζυ Σαμίου εμφανίζεται φορώντας λευκό κιμονό και λαμπερό παντελόνι. Αρχικά ερμήνευσε την «Παράλληλη Αγάπη», που κυκλοφόρησε το 1999 και παραμένει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στη συνέχεια τραγούδησε και το «Κι Εγώ Εδώ», με το κοινό να την υποδέχεται θερμά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η Άντζυ Σαμίου αναφέρθηκε στην απόφαση να αφήσει πίσω της τη ζωή των συνεχών εμφανίσεων. Όπως εξήγησε, κάποια στιγμή αισθάνθηκε την ανάγκη να απομακρυνθεί από τον τρόπο ζωής που συνόδευε την επαγγελματική της πορεία και να στραφεί περισσότερο στον εαυτό της.

«Ήταν σαν να έχω απορρίψει αυτόν τον κόσμο της δουλειάς, αυτής που ζούσα, και προτίμησα να γυρίσω στην ησυχία μου, να βρω εμένα, να είμαι καλά με εμένα», είπε.

«Είμαι 66 ετών»

Η τραγουδίστρια μίλησε και για την ηλικία της, τονίζοντας ότι δεν έχει λόγο να την κρύβει. «Πάντα λέω την ηλικία μου. Βγάζω και φωτογραφίες στα γενέθλια. 66 ετών είμαι», ανέφερε.

Η εμφάνισή της στο Κατράκειο αποτέλεσε έτσι μια σπάνια επιστροφή στη σκηνή, έστω και για μία βραδιά, με τραγούδια που έχουν μείνει στενά συνδεδεμένα με το όνομά της.

Άντζυ Σαμίουσυναυλίατραγουδίστρια