Αγγελική Ηλιάδη για Φίλιππο Καμπούρη: «Μου φαινόταν πάντα ένας γλυκύτατος άνθρωπος, εξεπλάγην με όσα άκουσα»
NewsroomΗ Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Άνω Κάτω Κοινωνία» του OPEN και αναφέρθηκε εκτενώς στη συνεργασία της με τον Φίλιππο Καμπούρη και στην έκπληξή της για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
«Εγώ πήγαινα, έκανα τη δουλειά μου και έφευγα»
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε εργαστεί σε νυχτερινά κέντρα που έφεραν το όνομά του, τονίζοντας πως δεν είχε αντιληφθεί κάτι που να την προβληματίσει, καθώς η δική της δουλειά περιοριζόταν στις εμφανίσεις της στη σκηνή.
Η Αγγελική Ηλιάδη εξήγησε ότι, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με επιχειρήσεις που συνδέονταν με τον Φίλιππο Καμπούρη, δεν είχε αντιληφθεί κάτι ύποπτο. «Εργαστήκαμε κάποια στιγμή σε μαγαζιά που υπήρχε το όνομα του Φίλιππου Καμπούρη. Εγώ τι να καταλάβω; Εγώ ως τραγουδίστρια πήγαινα, έκανα τη δουλειά μου, τραγουδούσα, ανέβαινα στη σκηνή, έκανα τα δύο προγράμματά μου και έφευγα», ανέφερε.
Όπως διευκρίνισε, δεν γνώριζε πώς διαχειριζόταν ο ίδιος τις υπόλοιπες επαγγελματικές και προσωπικές του υποθέσεις. «Το τι κάνει ο κάθε άνθρωπος πίσω από τα φώτα, πώς διαχειρίζεται ολόκληρη τη ζωή του, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Δεν μου “κλώτσησε” απολύτως τίποτα», πρόσθεσε.
Η τραγουδίστρια περιέγραψε, παράλληλα, τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει, εξηγώντας ότι διατηρεί έναν μικρό κύκλο ανθρώπων γύρω της και αποφεύγει τις στενές σχέσεις με τον ευρύτερο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. «Πηγαίνω, κάνω τη δουλειά μου και γυρίζω σπίτι μου στα παιδιά μου. Αυτή είναι η ζωή μου. Επί τούτου έχω επιλέξει να το κάνω αυτό. Πίστα, σπίτι, μαγείρεμα, καθάρισμα, παιδιά, υποχρεώσεις και ξανά δουλειά», σημείωσε.
Η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε και στην εικόνα που είχε σχηματίσει για τον Φίλιππο Καμπούρη μέσα από τη συνεργασία τους, υποστηρίζοντας ότι η προσωπική της εντύπωση δεν την είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις. «Μου φαινόταν πάντα ένας γλυκύτατος άνθρωπος, πολύ συμπαθητικός και εξεπλάγην με αυτό που άκουσα», δήλωσε.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η συνεργασία τους δεν σήμαινε πως εκείνος αναλάμβανε να κλείνει τις επαγγελματικές της εμφανίσεις. «Δεν μου έκλεινε τις δουλειές μου, συνεργαστήκαμε κάποια στιγμή, τις δουλειές μου τις κλείνω μόνη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η υπόθεση με τις εικονικές ασφαλίσεις και τον ΕΦΚΑ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες για την υπόθεση, καλλιτέχνες φέρονται να εμφανίζονταν ως ασφαλισμένοι σε εταιρείες που ελέγχονται στο πλαίσιο της έρευνας για το κύκλωμα, χωρίς οι ασφαλιστικές εισφορές να καταλήγουν στα δημόσια ταμεία. Η συνολική ζημία για το Δημόσιο εκτιμάται, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ.
Μεταξύ των καλλιτεχνών που αναφέρονται στην υπόθεση είναι οι Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Θέμης Αδαμαντίδης, Πέτρος Ίμβριος, Έφη Θώδη, Κατερίνα Στανίση, Αλέκος Ζαζόπουλος, Κέλλυ Κελεκίδου και Θάνος Πετρέλης. Οι τραγουδιστές καλούνται να δώσουν διευκρινίσεις στην Οικονομική Αστυνομία σχετικά με τις ασφαλιστικές δηλώσεις τους και το κατά πόσο γνώριζαν τις επιχειρήσεις στις οποίες εμφανίζονταν ως εργαζόμενοι.
Σε βάρος του Φίλιππου Καμπούρη, της συζύγου του και των συγκατηγορουμένων τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πέντε κακουργήματα και ένα πλημμέλημα. Οι κατηγορίες αφορούν την υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και δεν συνιστούν από μόνες τους απόδειξη ενοχής.
- Η μαθητική εξέγερση φουντώνει στη Γαλλία: Μάχες μαθητών και αστυνομίας τη νύχτα - Κυβερνητική υπόσχεση για 3.000 αναπληρωτές
- Το διπλό «όχι» Μητσοτάκη σε πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό
- Ταυτοποιήθηκαν οι δυο ακροδεξιοί που μαχαίρωσαν 32χρονο αντιφασίστα στην Ελευσίνα
- Έκρηξη στα διυλιστήρια της Motor Oil - Δύο σοβαρά τραυματίες