Σοφία Μουτίδου: Θα είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές (vid)
NewsroomΣτον καναπέ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε η ηθοποιός και youtuber Σοφία Μουτίδου, η οποία αποκάλυψε ότι ξεκινάει τον προεκλογικό της αγώνα. Η ηθοποιός στη συζήτηση που είχε με τους παρουσιαστές αποκάλυψε την υποψηφιότητα της ως βουλευτής στις ερχόμενες εθνικές εκλογές με το ΚΙΝ.ΑΛ.
«Ξεκινάω προεκλογική εκστρατεία γιατί είμαι υποψηφία στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΙΝ.ΑΛ. Τώρα θα ξεκινήσω. Το αστείο της υποθέσεις είναι ότι προχθές έκανα μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και τους λέω "Να ξέρετε ότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω και την εκστρατεία μου γιατί είμαι υποψηφία βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης" και μου λένε "Αχ, Σοφία εάν έβαζες θα έβγαινες!". Δεν με πίστευε ο κόσμος! Δεν το έχω επικοινωνήσει. Κάνω μια προσπάθεια η οποία θα είναι μια τεραστία προεκλογική εκστρατεία! Ο κόσμος με ξέρει έχω ένα μεγάλο αβαντάζ, όμως δεν ξέρει ότι κατεβαίνω και έτσι σε 20 μέρες πρέπει όλοι να πληροφορηθούν ότι κατεβαίνω!», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου. «Είμαι μια αριστερή που νιώθει μια ελαφριά προδοσία» συμπλήρωσε η ηθοποιός.
Αναφορικά με το «Καφέ της Χαράς», η Σοφία Μουτίδου επιβεβαίωσε ότι θα παίξει στα νέα επεισόδια. Θα ερμηνεύσει το ρόλο της δασκάλας - αυτόν που είχε σε όλα τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς - και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη. Όπως όλα δείχνουν θα συμμετέχει σε οκτώ-εννιά επεισόδια.
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»