Lifestyle|03.06.2019 14:46

Ξανά ερωτευμένη η πρώην σύζυγος του Στάθη Ψάλτη (pic & vid)

Newsroom

Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Χριστίνα Ψάλτη, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη. Η γνωστή ηθοποιός, τους τελευταίους μήνες, είναι ζευγάρι με τον Αντώνη, ο οποίος δεν προέρχεται από τον χώρο της showbiz, είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife, μάλιστα, η Χριστίνα Ψάλτη γνώρισε τον σύντροφό της μέσω κοινής παρέας και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Αφορμή για να βγει το ειδύλλιο στη δημοσιότητα ήταν η τρυφερή διαδικτυακή ευχή της ηθοποιού προς τον νέο αγαπημένο της, ανήμερα των γενεθλίων του. «Happy birthday... angel», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα Ψάλτη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» πριν λίγο καιρό και είχε μιλήσει για τα 22 χρόνια που είχε ζήσει στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη, για την απώλεια που την είχε σημαδέψει, ενώ με αφορμή τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχε με τον ηθοποιό, ξεκαθάρισε πως πλέον δεν θα ήθελε ο νέος της σύντροφος να είναι μεγαλύτερος από εκείνη.

Στάθης Ψάλτης