Lifestyle|13.11.2018 15:18

Τζένιφερ Λόπεζ: Πώς στα 49 της έφτιαξε σώμα πυγμάχου (pics)

Χριστίνα Τσατσαράγκου

Είναι 49 ετών και δηλώνει ότι αισθάνεται πιο όμορφη και πιο δυνατή από ποτέ. Είναι μια superwoman, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις απαιτητικές εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας (που την έκαναν πλουσιότερη κατά 100 εκατομμύρια δολάρια), είναι κριτής στο σόου «World of Dance» και συμμετέχει στη σειρά «Shades Of Blue» του NBC.

Παράλληλα, δίνει το «παρών» σε φιλανθρωπικές δράσεις, βγάζει νέο άλμπουμ, συμμετέχει σε videoclip φίλων ράπερ και είναι ούμπερ ενεργή στα social media. 

T
T

Η Λατίνα σουπερστάρ δίνει νέα διάσταση στον όρο «πολυάσχολη» και δηλώνει ότι η ηλικία είναι μόνο ένα νούμερο. Από τότε που στη ζωή της μπήκε ο γοητευτικός 42χρονος σύντροφός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ (A-Rod) δουλεύει όλο και πιο σκληρά για να διατηρήσει τις αναλογίες της και να απογειώσει την καριέρα της.

Ο Άλεξ είναι πρώην σταρ του μπέιζμπολ και οι δύο τους έχουν γίνει αυτοκόλλητοι. Τη συνοδεύει παντού, φωτογραφίζονται πολύ συχνά στα live της Λόπεζ και στις πρόβες της (και στα πολυτελή αεροπλάνα και αυτοκίνητα που τους μεταφέρουν). Μαζί γυμνάζονται σκληρά και κάνουν αναρτήσεις με τις προπονήσεις τους στο Instagram.

 

Η εντατική γυμναστική έχει αλλάξει το σώμα της Λόπεζ, που έχει αποκτήσει πάρα πολύ γυμνασμένα μπράτσα και κοιλιακούς, τους οποίους δεν είχε ούτε όταν ξεκίνησε ως χορεύτρια 20 χρόνια πριν. Δυναμικές προπονήσεις, βάρη τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με χορό, αεροβική άσκηση και μια διατροφή χωρίς επεξεργασμένα τρόφιμα και ζάχαρη. 

T

Πόδια, γλουτοί, κοιλιακοί και πλειομετρικές ασκήσεις, που παράλληλα αυξάνουν τους καρδιακούς παλμούς. Όλα αυτά υπό την εποπτεία των καλύτερων γυμναστών και υπό το άγρυπνο βλέμμα του πρώην αθλητή A-Rod, που την ενθαρρύνει σε κάθε της... βαθύ κάθισμα.

Το πιο πρόσφατο στοίχημα για τη Λόπεζ ήταν το σόου της στο The Axis In Planet Hollywood στο Λας Βέγκας με τίτλο «All I Have». Μια εξαιρετικά απαιτητική υπόθεση με πολύπλοκες χορογραφίες και με τραγούδια από όλη την καριέρα της. Ένας από τους λόγους που η JLo άρχισε να γυμνάζεται τόσο σκληρά ήταν για να μπορέσει να βγάλει πέρα τον ανταγωνισμό με τις 25χρονες χορεύτριες του σόου. 

T

Η Jenny from the Block δεν ασχολείται μόνο με την εξωτερική της εμφάνιση. Είναι φαν της Λουίζ Χέι, της συγγραφέως του διεθνούς best seller «You Can Heal Your Life», ομιλήτριας και δασκάλας σε ζητήματα αυτοβελτίωσης. 

 
T
 
γυμναστικήΛας ΒέγκαςΆλεξ ΡοντρίγκεζΤζένιφερ Λόπεζ