Lifestyle|07.06.2019 10:06

Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ-Ιρίνα Σάικ

Newsroom

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι φήμες που ήθελαν τη σχέση του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Ιρίνα Σάικ να βαίνει προς διάλυση.Ο 44χρονος ηθοποιός και η 33χρονη Ρωσίδα τοπ μόντελ, αποφάσισαν και επίσημα να τερματίσουν τη σχέση τους και συμφώνησαν να αναλάβουν από κοινού την επιμέλεια της κόρης τους Lea De Seine, η οποία γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2017, αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο People. Ωστόσο, το περιοδικό σημειώνει ότι επικοινώνησε με τους εκπροσώπους και των δύο, αλλά αυτοί αρνήθηκαν να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο.

Ανώνυμη πηγή είχε δηλώσει στη βρετανική εφημερίδα The Sun: «Έχουν ψυχρανθεί πολύ μεταξύ τους η Ιρίνα και Μπράντλεϊ. Δεν είναι καλά τα πράγματα εδώ και μερικούς μήνες και η Ιρίνα αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερα να μετακομίσει σε ένα δικό της χώρο. Δεν δείχνει να προχωράει αυτή η σχέση».

T

Όλα αυτά συμβαίνουν λίγους μήνες μετά τη διάψευση των φημών ότι ο Κούπερ είχε ερωτευτεί τη μούσα της ταινίας του, Lady Gaga. Οι φήμες ήταν τόσες πολλές που η τραγουδίστρια έπρεπε να μιλήσει για αυτές και να τις διαψεύσει όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ.

«Φυσικά και όχι», απάντησε όταν ο Κίμελ την ρώτησε αν έχουν σχέση. «Είμαι μια καλλιτέχνιδα και υποθέτω ο Μπράντλεϊ και εγώ κάναμε αρκετά καλή δουλειά και το πιστέψατε όλοι».

Σύμφωνα, όμως, με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η Σάικ σταμάτησε να ακολουθεί τη Gaga στο Instagram πολύ πριν τη βραδιά των Όσκαρ, παρά τη «φιλία» που έδειξαν να έχουν στην τελετή και ανώνυμη πηγή αναφέρει πως την βραδιά των Όσκαρ ο Κούπερ μιλούσε συνέχεια με την Gaga.

«Η Ιρίνα ήταν εκεί, στον καναπέ επί δύο ώρες. Δεν φαινόταν ενθουσιασμένη».

Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga στα Όσκαρ (AP photo)
Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ στα Όσκαρ (AP photo)
Ιρίνα ΣάικΜπράντλεϊ Κούπερ