Κραουνάκης για Αγγελόπουλο: «Ο Ντάνος είναι ένα σοβαρό άτομο με κουλτούρα» (vid)
NewsroomΟ Σταμάτης Κραουνάκης συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και διάβασε τον βιβλίο του με τίτλο «Ντάνος, μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου» και το οποίο κυκλοφορεί από την Εκδοτική Αθηνών.
Κάποια στιγμή, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μέσα από την καθημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή «Στο Κόκκινο» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νικητή του «Survivor».
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να τον ευχαριστήσει του έστειλε ένα μήνυμα και του πρότεινε να συναντηθούν από κοντά και να τα πουν. «Κύριε Κραουνάκη, ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια που είπατε για μένα. Θα ήθελα να σας συναντήσω και να σας φέρω το βιβλίο μου», έγραφε το sms. Η συνάντηση έγινε στο πρώην «Zonars», νυν «Athénée», ενώ ο Ντάνος έκανε δώρο στον Σταμάτη Κραουνάκη το βιβλίο του.
«Το παιδί που γνώρισα είναι ένα άτομο σοβαρό με κουλτούρα. Μου έκανε εντύπωση πως δεν ήθελε να καπνίσει δημόσια γιατί λέει η εικόνα που δίνουμε στα παιδιά, όταν μας βλέπουν με το τσιγάρο, δεν είναι σωστή», ανέφερε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στην εκπομπή του και συνέχισε: «Το βιβλίο του Ντάνου το ρούφηξα μέσα σε ένα βράδυ. Με ξεκούρασε και μου έδωσε χαρά».
- Απογευματινά χειρουργεία: Γιατί δεν πραγματοποιούνται στα δημόσια νοσοκομεία - Πόσες επεμβάσεις χάνονται από την πρωινή βάρδια
- Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μαρινέλλα - Οι άγνωστες πλευρές της γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
- Η Τρίτη «στρώνει» το χαλί στην κακοκαιρία: Τις επόμενες ώρες «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Θρίλερ στου Ζωγράφου: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη - Η σφραγισμένη πόρτα και οι ισχυρισμοί του 54χρονου για τις δύο νεκρές