Lifestyle|10.06.2019 15:17

Γιώργος Παρτσαλάκης: Έπαιρνα πολλά χρήματα, τώρα δεν έχω ούτε ένα ευρώ (vid)

Newsroom

Στην εκπομπή του Star Channel, «Στη Φωλιά των Κου Κου», παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» και στη θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα χρήματα που έπαιρνε και παίρνει σήμερα από την τηλεόραση. Παλαιότερα είπε ότι είχε φτάσει στο σημείο να αμείβεται με 9.000 ευρώ το επεισόδιο, δηλαδή, 35.000 ευρώ το μήνα. Ξεκαθάρισε, όμως, ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και αυτοί οι μισθοί δεν υπάρχουν πλέον για τους ηθοποιούς. 

«Δεν το συζητώ, είναι κάθετη η μείωση στις αμοιβές μας! Αν έπαιρνες 100, παίρνεις 10. Έπαιρνα 9.000 ευρώ το επεισόδιο. 35.000 ευρώ το μήνα για τέσσερα επεισόδια, είναι πάρα πολλά τα χρήματα. Πλέον δεν υπάρχουν επεισόδιο, υπάρχουν μηνιάτικα, μισθοί. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που παίρνει 2.000 ευρώ το μήνα μισθό για καθημερινή σειρά».

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης θα συμμετέχει στο νέο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, που γράφει το Τατουάζ, και πιστεύει ότι μέχρι το τέλος Ιουλίου θα έχει αποσαφηνιστεί σε ποιο κανάλι θα φιλοξενηθεί. 

Αναφορικά με την οικονομική του κατάσταση ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι: «Κάποια στιγμή έκανα μια ασύλληπτη βλακεία, έκανα ένα εστιατόριο, βρέθηκα στο μηδέν και από εκεί και πέρα έχω δύο παλικάρια. Δεν έχω πουθενά καταθέσεις, δεν έχω ούτε ένα ευρώ και προσπαθώ να υπερασπιστώ τα παιδιά μου και να είμαστε σε μία αξιοπρέπεια».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Espresso, ο ηθοποιός είχε μιλήσει αναλυτικά για την οικονομική του καταστροφή: «Έβγαλα αρκετά χρήματα και ήθελα αυτό να το μοιραστώ δίνοντας δουλειά και σε άλλους. Έτσι μου ήρθε η ιδέα να ανοίξω ένα κρητικό μαγαζί στο Φάληρο. Επειδή από μικρός φούρνιζα ψωμί στον φούρνο μας, έφτιαχνα γαμοπίλαφα, μετέπειτα έκανα τραπέζια με κρητικά εδέσματα στο σπίτι μου, όταν κατεβαίναμε με θιάσους στην Κρήτη ή με τα ΔΗΠΕΘΕ, σκέφτηκα να… ανεβάσω την κρητική κουζίνα στα νότια προάστια. Το εστιατόριο ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Γιατί άλλο είναι το μεράκι και άλλο η επιχείρηση. Σε αυτήν την επένδυση έχασα όλα τα λεφτά μου, τους κόπους μου. Το αντικείμενο δεν το γνώριζα. Το άνοιξα το 2008, "περπάτησε" καλά μέχρι το 2009 και με τη λεηλασία της κρίσης ήρθε και η καταστροφή. Με αυτό το εστιατόριο καταστράφηκα, γιατί είχα δανειστεί κιόλας».

Το ΤατουάζΓιώργος Παρτσαλάκης8 λέξεις