Lifestyle|11.06.2019 16:59

Δέσποινα Βανδή: «Δεν πιστεύω ότι θα περνούσα στο "X Factor", θα με έκοβαν» (vid)

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό» βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και μίλησε για την οικογένεια, την καριέρα και για την εκπομπή της στο OPEN, «My Greece», αποκαλύπτοντας ότι θα συνεχίσει και του χρόνου. Μίλησε επίσης και για το πόσο όμορφα αισθάνθηκε μία ημέρα μετά την προβολή της εκπομπής της, όταν διάβασε τα θετικά σχόλια από τον κόσμο. Η Δέσποινα Βανδή είπε ότι το «My Greece» ήταν δική της ιδέα, το σκεφτόταν καιρό και είναι μια δική της παραγωγή, την οποία πρότεινε στο Open TV.

«Είναι μαγικά τα μέρη που ανακάλυπτα στα ταξίδια μου και ήθελα όλο αυτό να το επικοινωνήσω. Και η ιδέα για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μου ήρθε παρακολουθώντας την Γκουίνεθ Πάλτροου και το on the road που έκανε στην Ισπανία. Αυτή δεν ήταν άλλη μία εκπομπή. Έβλεπα την Γκουίνεθ στην καθημερινότητά της και στα μέρη που παρουσίαζε. Αυτό θέλω να το μεταφέρω στην εκπομπή. Τι είναι ο κάθε τόπος.»

«Δεν πληρώνεται αυτό το πράγμα. Είναι ακριβή παραγωγή και έτσι το θέλησα. Ήθελα να δείξω την ωραιότερη εικόνα. Έχω πάρει HD κάμερες και τις πληρώνω εγώ. Θεωρώ ότι οι Έλληνες θα μπορούσαν να ζήσουν από τη γεωγραφική θέση, το κλίμα, τις θάλασσες, τα βουνά και την ιστορία μας. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει παγκόσμιος προορισμός και να έρχονται όλοι εδώ. Όπως στη Σαντορίνη ... Θέλω να δείξω την Ελλάδα έτσι όπως πρέπει να φανεί» είπε η γνωστή τραγουδίστρια. 

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη σχέση που έχει με τα δύο της παιδιά, αλλά και το ρόλο της ως μητέρα, λέγοντας ότι δεν είναι καθόλου ενοχική. Αποκάλυψε ότι είναι αυστηροί γονείς μαζί με τον Ντέμη γιατί θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους. Η παρουσιάστρια του «X-Factor» μίλησε για την κόρη της Μελίνα, που είναι ταλέντο στο τραγούδι και θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά. 

T

«Η Μελίνα είναι φυσικό ταλέντο. Εγώ δούλεψα πολύ να φτάσω σε ένα επίπεδο, αυτή έχει γεννηθεί με αυτό το χάρισμα. Εμένα επειδή δεν με σταμάτησε κανείς, έφτασα ως εδώ. Ήμουν πολύ μέτρια όταν ξεκίνησα. Η κόρη μου τραγουδάει και είναι θείο το χάρισμα που έχει - εγώ δεν ήμουν έτσι. Εγώ έλεγα ένα τραγούδι λαχάνιαζα. Πότε τις έβρισκα τις νότες πότε όχι. Δούλεψα πάρα πολύ. Δεν πιστεύω ότι θα περνούσα στο X Factor θα με κόβανε. Αλλά δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω». 

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη:

«Το δικό μας σινεμά» στο ιστορικό Θέατρο Άλσος

Η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστεί στο θεατρικό μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά», με την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα σε χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού. Πρόκειται για την ιστορία καλλιτεχνών από το 1955 όταν αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, οι οποίοι ζουν τη δόξα της δεκαετίας του '60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά στη δεκαετία του '70. Η Μαίρη (Δέσποινα Βανδή) είναι μια πετυχημένη τραγουδίστρια που στη δεκαετία του '50 κάνει ρόλους σε ταινίες του άντρα της, Γιώργου (Κώστας Κόκλας) που είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης. «Το δικό μας σινεμά» κάνει πρεμιέρα στο θερινό θέατρο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως.

T
My GreeceX FactorΔέσποινα Βανδή