Lifestyle|13.06.2019 18:56

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «TV Έθνος»: Γίνονται «μάχες» για καλεσμένους στο late night

Newsroom

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε μια σπάνια συνέντευξη του κάνει τον απολογισμό της σεζόν που τελειώνει, μιλά για το νέο συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1, αναφέρεται στην late night ζώνη και εξηγεί γιατί δεν επηρεάζεται η σχέση του με την σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου από την κοινή επαγγελματική τους ενασχόληση.

Αποκάλυψη: Το τέλος της «Επιστροφής» γράφεται με τρεις θανάτους και την αποκάλυψη ενός φοβερού μυστικού.

Συνεντεύξεις: Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και πως αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία παιδιού και η Ελένη Βουλγαράκη δίνει την πρώτη γεύση από το νέο «Χ Factor» του Open και την εμπειρία της από την συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή του σταθμού «Έλα χαμογέλα!»

Ρεπορτάζ: Η καλοκαιρινή πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά στον ΣΚΑΪ, η ανατροπή στον τελικό του «Survivor», το νέο βραδινό πρόγραμμα του Alpha και η ιστορία της καινούριας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Οργή».

Lifestyle: Ο γάμος του Στράτου Τζώρτζογλου στα Χανιά και οι γυναίκες που πέρασαν από το πλευρό του Μπράντλεϊ Κούπερ με αφορμή το χωρισμό του από την Ιρίνα Σάϊκ.

Στην ενότητα Life: Φρέσκα φρούτα από το μπαλκόνι σας, καλοκαιρινές συνταγές με κεράσια και αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από τη Βίκη Παγιατάκη.

Στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί εκτάκτως μαζί με το «Έθνος της Κυριακής» το Σάββατο 15 Ιουνίου

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΑΝΤ1TV Έθνος